1 – 0 oppfølger fra Metz?

Metz – Marseille
Stade Saint-Symphorien
Onsdag klokken 19.00

Med 1 – 1 – 12 er riktig nok enhver seier til Metz en overraskelse, og det kan det bli når de spiller mot Marseille som holder 4. plassen å tabellen i Ligue 1.

Metz – Marseille

Siste møte mellom Metz og Marseille var på Stade Saint-Symphorien i Ligue 1 2016/17. Her ble det en jevn kamp, og det gav Metz muligheten til å overraske med kampens eneste mål i det 82. minutt. Går vi enda litt lengre tilbake i tid er det Marseille som kommer best ut. Marseille har nemlig vunnet alle de andre 4 kampene før 1 – 0 seiren til Metz. Holder vi kampene på Marseilles hjemmebane ute kommer Metz langt bedre ut av det igjen. Da kan de nemlig vise til 2 – 0 – 3. Så sjanser for overraskelser skal være til stede.

Metz

Selv etter bare 14 kamper har Metz klart å skille seg ut som en soleklar nedrykkskandidat. Med 4 poeng etter 1 seier, 1 uavgjort og 12 tap har de et langt stykke å gå for å komme seg til trygg grunn. Lille på nestsisteplass har nemlig 12 poeng, og over her finner vi Nice, Strasbourg og Angers som alle har 14 poeng. Så langt har Metz 7 hjemmekamper, og i Ligue 1 hvor over 45% av kampene ender med hjemmeseier er dette en fordel. På tross av det har Metz tapt alle sine hjemmekamper og kun scoret 3 mål så langt på eget gress. Som trøst har ikke Metz skadede spillere eller suspensjoner, men det er mager trøst mot Marseille.

Marseille

Marseille avsluttet forrige sesong på 5. plass og kom dermed med i Europaligaen. I Europaligaen har de 2 – 1 – 2 og 2. plass før møtet mot RB Leipzig som spilles 7. desember. Med Konyaspor kun 2 poeng bak seg kan møtet med gruppeleder RB føre til utgang for Marseille.

I Ligue 1 går det litt bedre i år enn i fjor. 8 – 4 – 2 har gitt de en 4. plass og har en komfortabel ledelse på Nantes på 5. plass, 5 poeng bak. Med 28 poeng er det også muligheter for ytterligere klatring, over ligger nemlig Monaco og Lyon, begge med 29 poeng.

Marseille spiller jevnt på både hjemmebane og bortebane, med statistikken 4 – 2 – 1 på begge. De scorer noe mer hjemme og slipper inn en del mer mål borte.

For Marseille er det en spiller som står over, det er midtbanespilleren Boubacar Kamara.

Metz – Marseille live fotballstreaming

Marseille er favoritter til kampen, men om ting klaffer skal nok Metz kunne by på en overraskelse. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge kampen på live streaming på nett. Det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler