Lyon – Marseille, se Choc des Olympiques live stream

Lyon – Marseille
Parc Olympique Lyonnais
Ligue 1
Søndag klokken 21.00

Det er ikke bare viktige poeng som står på spill i dette oppgjøret. Her er det også mye ære å kjempe om. Den klassiske kampen ser du med live fotballstreaming.

Choc des Olympiques

Kampen mellom Lyon – Marseille er et av de største derbyene i fransk fotball. Mye står på spill mellom lagene som begge har vunnet Ligue 1 fire ganger hver, på rad. I 2017 har de allerede spilt to kamper. Oppgjøret i Coupe de France endte 1 – 1 på Stade Vélodrome, mens kampen i Ligue 1 endte med 3 – 1 seier hjemme til Lyon.

Ser vi på de fem siste kampene har det vært jevnt og mange uavgjort. Eneste seieren var til Lyon, eller har det blitt tre uavgjort med 1 – 1 og en med 0 – 0.

Forrige sesong ble avsluttet med Lyon på fjerdeplass og Marseille 5 poeng bak på 5. plass. Det førte begge lag til Europaligaen hvor begge avsluttet gruppespillet på 2. plass og sikret videre spill. I Europaligaens 32-delsfinaler skal Lyon spille mot Villareal, mens Marseille møter Braga.

Lyon

Med 9 poeng opptil serieleder Paris Saint-Germain har Lyon viktige poeng å kjempe om mot Marseille. Formen er på 10 – 5 – 2 og eneste tap har kommet mot PSG og Lille. På hjemmebane har det endt 4 – 3 – 1, noe som plasserer de som det 8. beste hjemmelaget, mot nestbest totalt sett. Nest best er de også til å score. Med 42 mål så langt har de en solid 2. plass med 2 mål mer enn Monaco og 7 mål mer enn Marseille.

For tiden har Lyon en spiller ute med skade. Frem til 24, november hvor Bertrand Traoré gikk ut med skade rakk vingspilleren å bli Lyons 4. mestscorende spiller. Det er ventet at han er tilbake 31. desember.

Marseille

Det er kun Monaco som skiller Lyon og Marseille på tabellen. Formen er lik, men på bortebane er Marseille det nestbeste laget med 5 – 3 – 1. Det eneste laget som har snytt Marseille for poeng borte er Monaco i runde 4.

Marseille mangler også bare en spiller. Midtbanespilleren Boubacar Kamara har vært ute skadet siden 16. november og er usikker på når han kommer tilbake.

Se Lyon – Marseille live stream

Choc des Olympiques er en av de viktigste kampene som spilles på søndag og du kan sikre deg Lyon – Marseille live stream om du har en aktiv spillerkonto på bet365. Her er fremgangsmåten for å se live fotball på nettet:

Hans Nielsen

248 Artikler