Live stream: Se FC Metz – AS Monaco i Ligue 1

Metz – Monaco, Ligue 1
Stade Saint-Symphorien
fredag 20.45

Metz tar i mot Monaco til dyst i den tredje runden av årets Ligue 1, og skal få det tøft mot de regjerende mesterene. Les mer om hvordan du streamer kampen live nederst i artikkelen.

Startet sesongen med to tap

Metz strevde i bunnen store deler av forrige sesong og havnet til slutt på en fjortendeplass. I år har laget fra nord-øst Franrike åpnet med to strake tap.

Første kamp for sesongen endte med et flaut 1-3 tap hjemme mot Guingamp før det ble et 0-2 tap borte mot Bordeaux.

Mens Monaco har startet med to seire

Kylie Mbappe Monaco

Fjorårets store gjennombrudd, Kylian Mbappé.

De regjerende mesterene har startet sesongen oppskriftsmessig med to seire av to mulige. Første kampen endte med en 3-2 seier hjemme mot Toulouse.

Forrige helg ble det hele 4-1 borte mot Dijon, der Radamel Falcao igjen viste hva som bor i han og scoret hele tre mål, Joäo Moutinho scoret det fjerde.

Les hvordan du streamer fotball i Norge.

Toppscorer alene på topp

Falcao scoret også ett av målene i åpningskampen og colombianeren troner derfor alene på topp som toppscorer i Ligue 1. Mariano fra Lyon følger like bak med tre mål.

Fjorårets store komet i Monaco, Kylian Mbappé, har enda ikke notert seg for scoring og måtte bevitne forrige ligakamp fra benken.¨

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles i byen som holder samme navn som fotballklubben, Metz. Det er en by som ligger nord-øst i Frankrike på grensen til Tyskland og Luxemburg.

Det er en by på størrelse med Stavanger, 125.000 innbyggere, noe som gjør den til en av de minste byene med lag i Ligue 1.

Hjemmebanen til FC Metz heter Stade Saint-Symphorien og ligger på en elveøy sentralt i byen. Kapasiteten er på ca 25.600 tilskuere.

Stade Saint-Symphorien Metz

FC Metz sin hjemmebane, Stade Saint-Symphorien.

Hvor kan du se kampen?

Du kan se kampen mellom Metz og Monaco både på tv og nett.

Viasat Norge har sikret seg rettighetene til å vise Ligue 1 på norske TV-skjermer, men kommer bare til å sende et par utvalgte kamper per runde på betal-tv og via Viaplay. Månedsprisen for Viaplay sport er 299 per måned.

Bet365 har rettigheter til å sende alle Ligue 1-kampene i Norge denne sesongen, og å bruke bet365 sin live-streamingstjeneste koster ingenting ekstra om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har et beløp stående på konto hos dem eller at du har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke konto hos bet365 følger du denne enkle prosedyren:

Se Ligue 1, Bundesliga, Eredivisie og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter i året uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler