Se Dijon – Bordeaux live stream

Dijon – Bordeaux
Stade Gaston-Gérard
Fredag klokken 20.45

Bordeaux leder hårfint på Dijon foran dette møtet på Stade Gaston-Gérard. Med korte skadelister kan begge lag velge fra første rekke til et jevnt oppgjør.

Dijon – Bordeaux

Dijon – Bordeaux møttes tre ganger forrige sesong. På hjemmebane vant Bordeaux begge oppgjørene, både i Ligue 1 og i Coupe de France, mens det endte uavgjort på Stade Gaston-Gérard. Til sammen har de spilt 6 kamper og formen for Dijon står på 1 – 3 – 2.

Dijon

Med 18 poeng etter 15 kamper, kun 2 poeng bak Bordeaux har dijon sjansen til å få et rollebytte. Formen på 5 – 3 – 7 er svak, men 4 av seirene har kommet i løpet av de 6 siste kampene. På hjemme bane har de vunnet de tre siste kampene, og før de hadde de 1 – 2 tap for Paris Saint-Germain og uavgjort mot Strasbourg.

Dijon har Wesley Lautoa ute med skade. Lautoa har vært ute siden begynnelsen av august med beinbrudd og det er ikke fastslått når han kommer tilbake.

Bordeaux

Bordeaux har med formen 5 – 5 – 5 2 poeng ledelse på Dijon, men etter en grei start i Ligue 1 2017/18 har ting snudd for laget. På de 6 siste kampene har de kun vunnet 1 kamp, og på bortebane står de med kun en seier. Det var over Toulouse i runde 6, etter denne seieren har det endt med fire strake bortetap. Forrige sesong ente Bordeaux på 6. plass etter å ha fått fest poengdelinger i Ligue 1, men denne sesongen ser det t til at de har begynt å slite med å få til det også.

Bordeaux har like kort skadeliste som Dijon, her mangler forsvarspiller Gaëtan Laborde som har vært ute å grunn av en skade i foten siden midten av oktober.

Live stream Dijon – Bordeaux

Det ligger an til å bli et jevnt, men spennende oppgjør mellom Dijon – Bordeaux som du kan se på live stream. Hos bookmakerne er Bordeaux favoritten og Bordeaux odds er på 2,50 hos bet365. Hjemmeseier til Dijon kan gi deg 3,10 ganger pengene tilbake og uavgjort betaler 3,10.

Kampen er som nevnt tilgjengelig på live stream og du får tilgang ved å ha en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler