Marseille trenger poeng mot Caen for å holde seg i toppen av Ligue 1

Caen – Marseille
Stade Michel-d’Ornano
Ligue 1
Fredag klokken 20.45

Marseille står uten sjanse til å avansere i forhold til Paris Saint-Germain, men Lyon og Monaco som kun er 2 og 1 poeng bak må holdes på avstand. Live stream kampen om viktige poeng.

Caen – Marseille

Sesongens første møte ble spilt på Stade Vélodrome i november. Her tok Marseille en overbevisende 5 – 0 seier. At Marseille kan slå Caen på bortebane viste de i sesongen før. Her vant Marseille 1 – 5 på bortebane, mens de tok en 1 – 0 hjemmeseier. I 2015/|6 sesongen ble det spilt tre kamper mellom lagene. Første møte i Ligue 1 vant Caen 0 – 1 på bortebane. Deretter spilte lagene 0 – 0 i Coupe de France. Sesongen ble avsluttet 1 – 3 for Marseille borte. Det gir formen 1 – 1 – 4 for Caen i møtene mot Marseille de siste tre sesongene.

Caen

Caen har spilte langt bedre denne sesongen av Ligue 1, men 8 – 3 – 10 er ikke helt overbevisende. Med 27 poeng befinner de seg på 9 plass, 12 mål bak Montpellier og 2 poeng bak Guingamp. I hjemmekamper går det litt bedre, men 5 – 2 – 4 skal være for svakt til å ha noe å stille opp med mot Marseille som har en sterk sesong. Det selv uten skader eller suspensjoner.

Marseille

13 – 5 – 3 er ståa for Marseille sålangt. Det plasserer de på andreplass, 9 poeng bak Paris Saint-Germain. Under Marseille kommer det utfordringer på løpende bånd fra Monaco og Lyon som begge har mulighet til å avansere forbi Marseille. Marsielle viser ikke bare styrke på eget gress, på bortebane har de formen 6 – 3 – 2 som skal vise styrke nok til å kunne ta full pott mot Caen på fredag.

Jordan Amavi gikk ut med skade 12. januar og er ikke ventet tilbake før i midten av februar. Det betyr at Marseille mangler både Amavi og Grégory Sertic i denne kampen.

Live stream Caen – Marseille

Dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til live streaming av fotball, sammen med et av de største utvalgene av odds på nett. Det gjør at du kan se live stream fra Ligue 1, Serie A, Bundesliga, La Liga og mange andre toppserier. For å se Caen – Marseille live stream trenger du bare følge disse trinnene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler