Amiens – Dijon, to lag på vei opp

Amiens – Dijon
Stade de la Licorne
Tirsdag klokken 19.00

2 – 0 – 6 er hva Amiens kunne vise til etter 8 spilte kamper. Dijon overbeviste ikke mer med 1 – 3 – 4. På de 6 siste står det derimot 3 – 3 – 0 og 4 – 0 – 2. Det gir deg et spennende oppgjør på tirsdag som du følger på live fotballstreaming.

Amiens – Dijon

Det begynner å bli en stund siden Amiens spilte mot Dijon. Sist møte var nemlig i Coupe De La Ligue i 2010/11. Her endte kampen 0 – 0 på Stade Gaston-Gérard. I 2008/09 sesongen spilte begge lag i Ligue 2 og her endte det med uavgjort på Amiens hjemmebane, mens Dijon vant 2 – 1 på hjemmebane. I de to oppgjørene før dette tok Amiens full pott med 1 – 0 seier på hjemmebane i Coupe de France 2007/08, mens det ble en ny uavgjort på Stade de la Licorne i Ligue 2 2007/08.

Amiens

5 – 3 – 6 er akkurat nok til å gi Amiens 10. plass på tabellen med 18 poeng. Det er flere som har den poengsummen, blant annet Dijon. Hjemme på Stade de la Licorne har Amiens formen 3 – 1 – 2. Ser vi bort fra kampen mot Lille som ble avbrutt etter 15 minutter da et gjerde falt sammen etter at Lille scorte og flere tilskuere ble skadet, har ikke Amiens tapt hjemme på de tre siste kampene. Sis hjemmetap var mot Marseille og her endte det 0 – 2. Det tyder på at Amiens har endret seg til det bedre, det sammen med det faktum at ingen spillere er skadet eller suspendert skal gi en spennende kamp å se på live stream.

Dijon

Dijon ligger kun 2 mål bak Amiens. Formen er 5 – 3 – 6, mens det på bortebane står 1 – 2 – 3. Siste bortekamp var mot Nice, og ikke overraskende endte det med tap for Dijon. Derimot kan de vise til 1 – 2 – 1 på de fire bortekampene før dette. Dijon har en spiller ute med skade og det er Wesley Lautoa som har vært ute siden 6. august med beinbrudd. Det er utsikkert når forsvarsspilleren blir å se på banen igjen.

Se Amiens – Dijon live stream

Det er to lag som spiller med stigende form og det blir spennende å se på live fotballstreaming. For å få tilgang til live stream av Ligue 1 og flere andre europeiske toppserier trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du i en fei ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler