Blackburn mot Burnley – Se engelsk ligacup med live stream

Denne uken spilles den andre runden i den engelske ligacupen og Premier League-laget Burnley skal måle krefter med Blackburn fra League 1.

Første Premier League-lag inn i turneringen

Den første runden av den engelske ligacupen, eller Carabao cup som den offisielt heter fra og med årets sesong, ble spilt for to uker siden når totalt 70 lag var i aksjon.

I denne runden er det de 35 vinnerene fra den første runden pluss 15 nye lag fra Championship og Premier League som deltar.

Vinnerene i denne runden får selskap av de syv siste lagene fra Premier League neste runde, grunnen til dette er at lagene fra den øverste divisjonen som deltar i europacuper ikke skal få alt for hektiskt kampprogram.

Og Burnley er altså et av lagene fra Premier league som skal i aksjon denne runden når de møter Blackburn på bortebane.

Slo ut Coventry

Blackburn møtte Coventry fra League 2 i den første runden i en kamp de vant 3-1. Målene ble scoret av Corry Evans, Richard Smallwood og Dominic Samuel. Duckens Nazon scoret Coventrys trøstemål.

Sjokkåpnet Premier League

Burnley sto for Premier Leagues største overraskelse sålangt i sesongen når de ånpet ligaen ved å slå Chelsea 3-2 på bortebane.

Sam Vokes Burnley

Sam Vokes scoret 2 mål da Chelsea ble slått 3-2 på bortebane.

Laget ble godt hjulpet av to røde kort til Chelsea. Først fikk Cahill et noe strengt rødt allerede etter fjorten minutter før Fabregas fikk sitt andre gule i det åttiførste minuttet av kampen.

Burnley ledet 3-0 til pause og klarte holde unna Chelsea-presset til tross for to baklengs i den andre omgangen.

Raskt ned på jorden igjen

Men oppturen skulle ikke vare lenge for Burnley, i den andre runden som ble spilt denne helgen ble det et surt 0-1 tap hjemme for West Bromwich.

Les om hvordan du streamer fotball live i Norge.

Rufsete start for Blackburn

Laget som vant Premier League så sent som i 1995-sesongen rykket ned til Championship i 2012, og senest forrige sesong rykket de ned til League 1. Det er første gang siden 1980 at klubben spiller på nivå tre i England.

Henning Berg Blackburn

Henning Berg var med å vinne Premier league i 1994/95-sesongen med Blackburn.

Og laget har ikke startet sesongen der godt, på tre kamper har det blitt én seier mot Bradford og to tap mot Southend og Doncaster.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Det vil bli vist flere kamper fra den engelske ligacupen på bet365 sin live streamingstjeneste denne runden.

Tirsdag:

Sheffield United – Leicester
Klokken 20.45

Onsdag:

Chelterham – West Ham
Klokken 20.45

Blackburn – Burnley
Klokken 20.45

Det eneste du behøver for å se fotball med live stream på bet365 er en aktiv konto. Det vil si en konto som enten har et disponibelt beløp eller har blitt brukt til å plassere ett bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du engelsk ligacup, Championship, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga og flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler