Valencia – Girona: Vertene trenger poeng for å holde seg i topp tre

Valencia – Girona
Mestalla
La Liga
Lørdag klokken 16.15

Girona rykket opp fra Segunda Division forrige sesong og har så langt gjort det bedre enn Levante. Det gjør det ekstra spennende i denne kampen om poeng som kan forandre på mye i La Liga.

Første oppgjør

Det er første gang Valencia og Girona møtes og det er ingen tvil om at det er Girona som er den tøffeste utfodreren av de som rykket opp fra Segunda Division. Levante sliter i bunn, mens Girona holder seg på midten av tabellen. I La Ligas runde 4 møtte Valencia nettopp Levante på Ciudad de Valencia og det gav poengdeling på bortebane. Det betyr at det kan bli et spennende oppgjør på lørdag hvor Valencia denne gangen har fordel av hjemmebane mot et sterkere tidligere Segunda Division lag.

Valencia

Med tre poeng ledelse og en kamp mer spilt enn Real Madrid har Valencia en real trussel under seg. Over befinner Atlético Madrid, med 2 poeng ledelse. Valencia har levert varene, men det ser ut til at det bør legges vekt på har. For i de siste fire kampene har det blitt tre tap. I de 13 første kampene gikk de uten tap, og bare 5 poengdelinger.

Hjemme derimot har de bare et tap så langt og to poengdelinger, noe som kan bety at de fortsatt vet hva som må til. Tapet kom i forrige runde mot Villareal som bare er en del hakk vassere enn Girona.

Nyttårsfeiringen gikk har utover José Gayá som sliter med influensa og mest sannsynlig ikke er frisk til denne kampen, den skaden kommer i tillegg til Carlos Soler og Jeison Murillo. Valencia har også tre suspensjoner som ikke er tilbake før etter møtet mot Girona, det gjelder for Martín Montoya, Simone Zaza og Geoffrey Kondogbia.

Girona

6 – 5 – 6 og målforskjell på 21 – 36 plasserer Girona 7 og 11 mål bak Real Sociedad og Getafe, under er det fire lag med 21 poeng som alle setter press på at Girona må ta det de kan av poeng. Og, det er det en sjanse til at skal kunne gå an. Selv om Girona ikke har mer enn 8 bortekamper er de det laget i La Liga som har sanket 6. flest poeng borte, noe som skal kunne gi et håp for gjestene.

Med en kort liste over spillere som ikke kan starte er det også litt mer sjanse. Girona mangler nemlig bare Pedro Alcalá og Marc Muniesa som begge er ute med skader.

Live stream Valencia – Girona

Hos bookmakerne er det Valencia som er soleklare favoritter, men Girona skal kunne gi de en god utfordring. Det gjør kampen til en av de som er verdt å se på fotball live stream. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til de beste kampene i La Liga, Bundesliga og FA Cupen. For å se Valencia – Girona live stream trenger du bare følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler