Finner Valencia tilbake til vinnerformen mot Celta Vigo?

Valencia – Celta Vigo
Mestalla
Primera Division
Lørdag klokken 20.45

Men, det kan vise seg å bli tøft. Celta Vigo har nemlig ikke lett for å gi slipp på poeng når de spiller mot Valencia.

Valencia – Celta Vigo

1 – 0 – 4 er ikke lovende statistikk for Valencia når de skal møte Celta Vigo i kampen som du ser på live fotball på lørdag. Det blir heller ikke så veldig mye bedre om vi legger lengre historikk til heller. På de 10 siste står det 3 – 2 – 5. Formildende er det derimot at forrige kamp på Mestalla endte 3 – 2 til vertene.

Kan de ta innpå Barcelonas forsprang?

Barcelona har fortsatt ikke tapt en eneste kamp i La Liga, det gir de 36 poeng og 5 poeng ledelse på Valencia før de møter Celta Vigo. Med 9 – 4 – 1 har de likevel vist sterk form så langt og 33 scoringer gjør Valencia til det nestmestscorende laget i La Liga. Mer enn 25 scoringer det kun Celta Vigo med 26 mål Valencia og Barcelona med 36 mål som har til nå.

På hjemmebane trives også Valencia og står ubeseiret med formen 5 – 2 – 0. Med 17 mål og kun 3 mål mot seg er de også glade i å stoppe opp motstanderne, noe som kan gjøre det vanskelig for Celta Vigo å komme til foran mål. Men, Valencia mangler en av forsvarsspillerne som pleier å stille til start, Ezequiel Garay, det samme gjør den 4. mestscorende spilleren Gonçalo Guedes.

Ørlite bedre enn i forrige sesong

5 – 3 – 6 og 10. plass er en liten forbedring i forhold til forrie sesong hvor 13 – 6 – 19 gav en 13. plass når sesongen ble avsluttet. Men dessverre er ikke Celta Vigo et utpreget bortelag og har formen 2 – 1 – 4 så langt i denne sesongen av La Liga.

Celta Vigo har også to spillere som må stå over. Jozabed Sanches må stå over frem til 10. desember på grunn av suspensjon, mens forsvarsspilleren Sergi Gómez er ute med skade.

Se Valencia – Celta Vigo live stream

Valencia er favoritter hos bookmakerne, men det er mye som taler for at Celta Vigo skal kunne diske opp med en utfordring. Kampen mellom Valencia og Celta Vigo er tilgjengelig på live stream dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler