Se toppoppgjøret i La Liga på live stream

Valencia – Barcelona
Mestalla
Søndag klokken 20.45

Begge lag har hatt en utrolig sesongstart og nå er tiden inne for å se de to beste lagene i La Liga måle krefter på Mestalla. Etter å ha gått 12 kamper uten tap troner Barcelona og Valencia helt i toppen av tabellen.

Valencia – Barcelona

Det er ikke bare på ligatabellen Valencia og Barcelona er på topp. Det er de også på toppscorerlisten hvor Barcelonas Lionel Messi har 12 mål på like mange kamper, og Valencias Simone Zaza følger etter med 9 mål på 11 kamper.

Det gjør at det ligger an til et spennende toppoppgjør som du ser på live fotballstream på søndag. Valencia gikk på tap i begge kampene forrige sesong, men på de fem siste kampene står det 1 – 1 – 3, så det skal være muligheter for vertene.

Valencia

Valencias 9 – 3 – 0 og 32 – 11 i mål er en utrolig prestasjon, spesielt om vi tar forrige sesongs 12. plass med 13 – 7 – 18 og 56 – 65 i betraktning. På hjemmebane har de vunnet 5 kamper og spilt en uavgjort mot Atlético Madrid. Her har de vårt rause på scoringene og har 16 så langt. Tilsvarende gjerrige på mål mot seg er de også, på Mestalla er det nemlig kun Athletic Bilbao som har klart å score mot Valencia.

Før oppgjøret mot Barcelona mangler Valencia to spillere. Det er forsvareren Jeison Murillo som er ute med skade og Geoffrey Kondogbia som må stå over på grunn av rødt kort.

Barcelona

Det er ingen tvil om at Valencia har en imponerende statistikk, men Barcelona tar det et steg videre. Serielederen har nemlig 11 – 1 – 0 og 33 – 4 hittil i La Ligasesongen. Uavgjorten kom på bortebane mot Atlético Madrid i runde 8. Bortsett fra denne kampen står de med 5 seiere på bortebane før dette møtet mot Valencia. På andres gress har de scoret 13 målå og kun sluppet inn 2.

Javier Mascherano er siste spiller som har fått skade på Barcelona. Fra før mangler de Rafinha, Ousmane Dembélé, Arda Turan, Sergi Roberto og André Gomes. Gerard Piqué må stå over denne runden på grunn av gule kort.

Valencia – Barcelona live stream

Det er ingen tvil om at Valencia – Barcelona er det viktigste oppgjøret på søndagen. Kampen mellom Valencia – Barcelona ser du på live stream. For å få tilgang til de viktigste oppgjørene i La Liga, Bundesliga og flere andre europeiske toppserier trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det fikser du enkelt slik, og da kan du se Valencia – Barcelona live stream:

Hans Nielsen

248 Artikler