Kan Sevilla sikre seg tre poeng mot Levante på fredag?

Sevilla – Levante
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Primera Division
Fredag klokken 21.00

Se kampen om viktige poeng for Sevilla på live stream. Skal de henge på Real Madrid og toppen må formen snus og det må tas poeng på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevilla – Levante

Sevilla tok seieren i siste møte i 2015/16 sesongen. Da endte kampen 3 – 1 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Til sammen i de fem siste kampene står det 2 – 2 – 1 til Sevilla. Eneste seier til Levante ble tatt på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i 2014.

Sevilla

I Primera Division har Sevilla gått på noen smeller siste tiden. Formen på 9 – 1 – 5 er god nok for en 5. plass, men med 5 tap på de 10 siste kampene kan det bli vanskelig å henge med i toppen. Hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán er de fortsatt ubeseiret, og har så langt 6 seire og 1 uavgjort. Det gjør at de skal ha en god sjanse mot Levante i denne kampen.

Nå som gruppespillet i Champions League er ferdigspilt kan det også settes mer fokus på La Liga. I Gruppe E havnet Sevilla på 2. plass, 3 poeng bak Liverpool og 3 poeng foran Spartak Moskva.

Det har ikke kommet nye skader, men fortsatt mangler forsvarsspillerne Daniel Carriço og Nicolás Pareja, samt høyrevingen Walter Montoya. I tillegg er Steven N’Zonzi suspendert.

Levante

Levante storspilte i Segunda Division forrige sesong og vant ligaen 14 poeng foran Girona på andreplass. I Primera Division er det derimot Girona som gjør det best. Levante ligger for tiden på 15. plass med formen 3 – 7 – 5. Med 16 poeng er de kun 4 poeng over nedrykkslinja. På bortebane står det 1 – 4 – 1, og Levante har kun vunnet over Las Palmas så langt. Las Palmas er det desidert dårligste laget i årets sesong og holder sisteplassen.

Levante har heller ingen nye skader, men sliter med lang skadeliste. Fortsatt mangler Iván López, Alex Alegría, Roger Martí, Jefferson Lerma og Cheick Doukouré.

Sevilla – Levante live stream

Primera Division kamper kan sees på live stream på nett om du er aktiv spiller på bet365. Du kan også se flere andre ligaer. For å få tilgang til Sevilla – Levante live stream trenger du en aktiv spillerkonto, og det kan du lage deg ved å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler