Kun målforskjell skiller Real Madrid og Sevilla, se kampen på live streaming

Real Madrid – Sevilla
Santiago Bernabéu
Primera Division
Lørdag klokken 16.15

Med to tap så langt i sesongen, kan Real se at formen ikke er på langt nær som i forrige sesong hvor de vant La Liga og gikk gjennom hele sesongen med kun tre tap. Men, med 28 poeng og 4. plass henger de fortsatt med i toppen.

Real Madrid – Sevilla

Begge lag vant hver sin kamp i forrige sesong. Sevilla tok sin 2 – 1 seier på hjemmebane, mens Real Madrid snudde det til 4 – 1 på eget gress. I de fem siste kampene Real Madrid og Sevilla har spilt mot hverandre står det 2 – 2 – 1 til Real. Det har ikke vært borteseier i disse kampene så langt, og siste borteseier var det Real Madrid som sto for i 2015. Sevillas siste borteseier var derimot i 2008.

Real Madrid

4 – 2 – 1 er Reals form på hjemmebane og målforskjell på 14 – 6, sammenlignet med 8 – 4 – 2 og 25 – 11 viser at presterer jevnt, men scorer akkurat litt mer når de spiller på Santiago Bernabéu. Sevilla både scorer mindre og slipper inn flere mål, så legger man dette til grunn er Real Madrid klare favoritter på lørdag.

Men, Real Madrid har fem spillere som står over kampen. Gareth Bale og Raphael Varane er ute med skader, mens Casemiro, Sergio Ramos og Daniel Carvajal er suspendert. Det betyr at Real Madrid mangler flere av sine viktigste spillere.

Sevilla

9 – 1 – 4 og 19 – 14 i målforskjell er nok til å gi Sevilla 28 poeng, og plassere de på 5. plass, 9 mål bak Real Madrid. Med formen 3 – 0 – 4 og 6 – 11 er det heller ingen som vil beskylde Sevilla for å være et lag som trives med å spille bortekamper. Det kan gjøre det vanskelig for Sevilla å hante poeng når de spiller mot Real Madrid på lørdag.

Sevilla mangler også spillere, men listen er langt kortere enn for Real. Daniel Carriço og Nicolás Pareja har vært ute siden september, mens Walter Montoya ikke har spilt siden begynnelsen av november. Det gjør at Sevilla kan stille med laget som de har vært vant med i de siste par rundene.

Se Real Madrid – Sevilla live stream

Med kun målforskjell mellom seg er kampen garantert å gi spenning. Bedre blir et når du kan se kampen mellom Real Madrid og Sevilla på live fotballstreaming. Det gjør du ved å ha en aktiv spillerkonto på bet365 og det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler