Real Madrid – Numancia live stream fra Santiago Bernabéu

Real Madrid – Numancia
Santiago Bernabéu
Copa del Rey
Onsdag klokken 21.30

Real Madrid har 4. plass i La Liga, mens Numancia har 4. plass i Segunda Division. Det er ikke bare plasseringen som er lik, formen er også nesten tilsvarende, men med en divisjon i mellom står Numancia praktisk talt uten en sjanse.

Real Madrid – Numancia

I nyere tid har det kun blitt spilt en kamp mellom lagene og det var første kamp i 8. delsfinalen i Copa del Rey 2017/18. Her endte det som kjent med 0 – 3 borteseier til Real Madrid. Før dette har de hatt sporadiske kamper i La Liga fra sesongen 1999/2000 til 2008/09. Sammenlagt er det Real Madrid som har kommet best ut med formen 6 – 1 – 1.

Real Madrid

Real Madrid har en brukbar sesong, det er en forskjell fra forrige sesong hvor de vant La Liga. Formen nå er total på 9 – 5 – 3, mens det på Santiago Bernabéu står 5 – 2 – 2.

I Copa del Rey har de så langt spilt to kamper mot Fuenlabrada, og en kamp mot Numancia. Første kamp mot Fuenlabrada endte med 0 – 2 borteseier, mens det på hjemmebane endte med en overraskende 2 – 2 uavgjort. Borte mot Numancia ble det 0 – 3 seier.

Siden kampen mot Numancia har Sergio Ramos blitt skadet, men han stilte ikke i den kampen. Karim Benzema er også fortsatt skadet.

Numancia

10 – 6 – 5 er en form som ikke er langt unna Real Madrids, men det skiller en hel division mellom 4. plass i Segunda Division og Real Madrids 4. plass i La Liga. På bortebane har ikke Numancia helt fått det til, og her er formen 2 – 6 – 3.

I Copa del Rey har Nmancia spilt fem kamper. I første kamp spilte de på bortebane mot Real Oviedo i en kamp som endte 0 – 1. Sporting Gijón gav langt tøffere motstand, og etter både fulltid og ekstraomganger var stillingen 1 – 1. Numancia sikret seg seieren 1 – 3 etter straffespark. Mot Málaga tok først Numancia 2 – 1 hjemmeseier og vant sammenlagt med 1 – 1 uavgjort på bortebane. Langt tøffere ble det på hjemmebane mot Real Madrid, hvor det endte 0 – 3, og tøffere blir det nok på bortebane i denne kampen.

Enklere skal det nok heller ikke bli når to av spillerne som var emd her må stå over på grunn av skade. det gjelder Luis Valcarce og Adrián Ripa som begge gikk av banen mot Real Madrid.

Real Madrid – Numancia live stream på nett

Det er klasseforskjell mellom lagene, men kampen skal likevel kunne gi god underholdning. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Real Madrid – Numancia live stream på nett. For å få fotball live stream trenger du bare følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler