Real Madrid mot Levante i La Liga på lørdag

Real Madrid – levante
La Liga
Santiago Bernabeu
Lørdag klokken 13.00

Etter en to uker lang landslagspause er det endelig klart for ny serierunde i La Liga igjen til helgen, og lørdag formiddag tar Real Madrid imot Levante på Santiago Bernabeu.

Lagene startet sesongen likt

Begge lagene i lørdagens oppgjør har startet sesongen med én seier og én uavgjort. Hjemmelaget vant komfortabelt 0-3 borte mot Deportivo La Coruña i første serierunde, men måtte seg seg selv bli hodlt til uavgjort 2-2 hjemme mot Valencia i den andre runden.

Levante på sin side har fått en fin start på sesongen etter opprykket fra Segunda Division. De vant 1-0 hjemme mot Villereal i første kamp og spilte 2-2 borte mot Deportivo i forrige runde.

Cristoano Ronaldo

Cristiano Ronaldo og de andre stjernene har vært opptatt med landslagsspill de siste to ukene. Men Ronaldo har karantene og kan ikke spille helgens kamp for Real Madrid.

Overlegne ligamestre

Levante er som nevnt nyopprykket i La Liga, og opprykket var rimelig overlegent i fjorårets Segunda Division.

Laget fra Valencia på vestkysten av Spania vant ligaen med 84 poeng på 42 kamper, hele 14 poeng forann nestemann på tabellen, Girona.

I dette blogginnlegget kan du lese mer om hvordan du enkelt streamer La Liga i Norge.

Vunnet to trofeer allerede

Real Madrid har ellers fått en flott start på sesongen ved å vinne begge supercupene de spilte. Etter å ha vunnet Champions League i høst spilte de tidligere i august UEFA supercup mot Manchester United som de vant 2-1.

Og som regjerende seriemester i La Liga møtte de fjorårets spanske cupmester Barcelona i et dobbeltoppgjør i den spanske supercupen. Der gikk Real Madrid seirende ut av begge kampene med overlegne 5-1 sammenlagt.

Tidligere møter

I La Liga har de to lagene møttes totalt atten ganger, og det er selvsagt Real Madrid som har statistikkene på sin side med sine femten seire.

Levante på sin side har stukket av med seieren to ganger, den ene faktisk på Santiago Bernabeu, tilbake i 2007. Kun én kamp har endt uavgjort.

Santiago Bernabeu

Kampen spilles på Santiago Bernabeu i Madrid, hjemmebanen til Real Madrid tar 81.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Real Madrid har to spillere som enda er usikker til kampstart på grunn av skade. Det er Raphael Varane som er tilbake i lett trening etter en lyskeskade og Jesus Vallejo som kanskje kan rekke kampen etter å ha vært ute med en lårskade.

Cristiano Ronaldo er enda ute med suspensjon etter at han dyttet til dommeren i den andre kampen mot Barcelona i den spanske supercupen.

For Levante sin del er spissen Roger Marti langtidsskadet og vil ikke være spilleklar før tidlig neste år, mens José Luis Morales må stå over lørdagens oppgjør grunnet to gule kort i den forrige serierunden.

Real madrid er en av de ti rikeste klubbene i verden, se hele listen her.

Hvordan ser du kampen i Norge?

Ønsker du å se Real Madrids oppgjør mot Levante på lørdag så har du tre valg. Kampen går på TV i Norge på Viasat Sport 1, og på nett på Viaplay.

Men også bet365 streamer kampen på sin live-streamingstjeneste, kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at det enten er et beløp disponibelt eller at det er plassert et bet de siste tjuefire timene.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så har du tilgang til å live streame denne kampen pluss tusenvis av andre fra blant annet La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og Eredivisie. Man har også tilgang til live streaming av annen sport som håndball, ishockey og tennis.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler