Paul Pogba tilbake fra start på Mestalla i kveld – Etter to kampers benkesliting

Pogba tilbake fra start mot Valencia

Jose Mourinhos menn har allerede sikret seg en plass i utslagsrundene på spanjolenes bekostning, men kan stikke av med førsteplassen i gruppen om de vinner samtidig som Juventus ikke vinner mot Young Boys.

Valencia – Manchester United
Mestalla, Valencia
Champions League, gruppe H
Onsdag klokken 21:00

Valencia kommer til dette oppgjøret vel vitende om at de skal spille 16-delsfinale i Europa League på nyåret, uansett resultat i de to siste kampene i denne gruppen.

Marcelinos menn har kun klart å plukke én trepoenger på de fem første gruppespillskampene, hjemme mot Champions League-debutantene Young Boys forrige måned.

Men Juventus er det eneste laget som har klart å vinne over Valencia i gruppe H i høst. Det var på Mestalla i den første runden, der Valencia ikke klarte å utnytte Cristiano Ronaldos røde kort i den første omgangen.

Det endte med tredjeplass og Europa League også forrige gang Valencia deltok i Champions League-gruppespillet. Det var tilbake i 2015/16-sesongen, og Rapid Wien ble slått hele 10-0 sammenlagt i den første utslagsrunden den gangen.

God forestilling i Premier League i helgen

For en gang skyld kan Manchester United angripe en kamp med en noenlunde avslappet holdning og uten alt for stort press denne sesongen. Kvalifisering til utslagsrundene er allerede sikret, og stemmingen rundt klubben er bittelitt bedre etter en oppløftende offensiv oppvisning med 4-1- over Fulham lørdag.

Det var Uniteds første seier på fire forsøk i Premier League, og løftet klubben tilbake på sjetteplass på tabellen, fortsatt med i kampen om viktige Europacup-plasser. Deres eneste seier forrige måned kom i Champions League, i seieren mot Young Boys som sikret dem plass i utslagsrundene på nyåret.

Pogba tilbake fra start

Jose Mourinho har hintet om flere forandringer i startoppstillingen til Manchester United i kveld, deriblant Segio Romero og Andreas Pereira. Sistnevnte var i fjor på lån til nettopp Valencia.

Og Mourinho bekreftet i går at Paul Pogba igjen blir å finne i førsteelleveren, etter at franskmannen har varmet benken i de røde djevlenes to siste kamper.

Bakover på banen er det mindre å velge i for Mourinho, med både Lindelöf, Luke Shaw og Chris Smalling ute med skader, i tillegg til Eric Bailly som er usikker på grunn av en muskelskade.

Vertene sliter også med fravær i forsvaret, med Gabriel Paulista skadet og Jose Gaya ute med karantene. Kevin Gameiro og Jeison Murillo er også utilgjengelige, mens Batshuayi er forventet tilbake i startoppstillingen.

Forventede lagoppstillinger

Valencia: Neto; Wass, Garay, Diakhaby, Gaya; Soler, Kondogbia, Parejo, Guedes; Batshuayi, Moreno

Manchester United: Romero; Dalot, Bailly, Jones, Young; Pereira, McTominay, Pogba; Mata, Lukaku, Rashford

Spilltips: Vi tror United vinner

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler