Spilltips: United kan sikre gruppeseier med tre poeng borte mot Valencia

valencia manchester united spilltips

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Spill på Man Utd til 3.10 i odds!

Valencia har ingenting å spille for når de i kveld tar imot Manchester United, som enda kan ta førsteplassen i gruppen. Les vårt spilltips til oppgjøret.

TV og live stream

Det er TV2 og Viasat som har rettighetene til å sende Champions League på norske TV-skjermer denne sesongen, og dette oppgjøret kommer til å være tilgjengelig på TV-kanalen Viasport 2 og på Viasats strømmetjeneste Viaplay.

Det er dessverre ingen andre muligheter for å få sett dette oppgjøret lovlig og gratis i Norge.

Hvordan blir været?

Det er meldt overskyet og nesten vindstille i Valencia i kveld. Temperaturen kommer til å være omtrent 11 grader ved kampstart, men stige litt i løpet av kvelden.

Forventede lagoppstillinger

Valencia: Neto; Wass, Garay, Diakhaby, Gaya; Soler, Kondogbia, Parejo, Guedes; Batshuayi, Moreno
Fravær: Paulista, Gaya, Gameiro, Murillo

Manchester United: Romero; Dalot, Bailly, Jones, Young; Pereira, McTominay, Pogba; Mata, Lukaku, Rashford
Fravær: Lindelöf, Shaw, Smalling

Les mer om kampen her: Pogba starter på Mestalla i kveld

Spilltips: Manchester United vinner

Valencia har kun klart å score to fattige mål i gruppespillet så langt, og er heller ikke veldig overbevisende i La Liga. 1-1 hjemme mot Sevilla i helgen var godkjent, men klubben befinner seg helt nede på 15. plass etter 15 spilte seriekamper.

Manchester United så virkelig gode ut hjemme mot Fulham i helgen, og resultatene de siste ukene kan tyde på at man så smått er tilbake der man burde være når man er en så stor klubb som United.

I kveld spiller man i tillegg uten press, der en eventuell gruppeseier kommer som en bonus om begge resultatene går Uniteds vei. Vi tror bortelaget kommer til å spille mye mer avslappet på Mestalla i kveld, og til slutt stikke knepent av med seieren.

Det gir fine 3.10 i odds hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler