Getafe mot Barcelona i La Liga

Barcelona overbeviste stort mot Juventus i Champions League i midtuken og skal i helgen bryne seg mot Getafe borte i La Liga. Les mer og finn live stream her.

Messi-magi sørget for seier

Barcelona tok i mot Juventus i den første Champions League.kampen for sesongen på Camp Nou tirsdag, og to flotte mål av Messi og ett av Rakitic sørget for en overbevisende 3-0 seier til vertene.

Kampen var dominert av Barcelona og spesielt ringreven Iniesta var meget god fra sin midtbaneposisjon, med flere nøkkelpasninger.

Startet sesongen på det jevne

Mens Barcelona har hatt sin beste sesongstart i ligaen noensinne med sine tre seire av tre mulige og 9-0 i målforskjell har Getafe hatt en sesongstart helt på det jevne.

På sine tre først ligakamper har klubben spilt én uavgjort, tapt én og vunnet én kamp. Seieren kom først i forrige runde når de vant 1-2 borte mot Leganes. Før det spite de uavgjort 0-0 borte mot Athletic Bilbao og tapte 0-1 hjemme mot Sevilla.

Coliseum Alfonso Pérez

Kampen spilles på Getafes hjemmebane Coliseum Alfonso Pérez, som er en av de misnte i La Liga med sin kapasitet på 17.000 tilskuere.

Mye å revansjere

Selv om forrige sesong ga Barcelona cupgull så er sesongen sett på som mislykket blant fans og barcelona-kjennere.

Laget tapte etterhvert seriemesterskapet ganske klart til Real Madrid, og etter å ha slått ut PSG ganske imponerende i 16-delsfinalen av Champions League røk de skuffende ut i kvartfinalen mot Juventus.

Getafe på sin side hadde en rask tur ned i Segunda division etter å ha rykket ned fra La Liga i 2015/16-sesongen.

De tok tredjeplassen i den nest øverste spanske divisjonen bak Levante og Girnoa og måtte ut i play-off for å rykke opp igjen til La Liga.

Der møtte de først Huesca som de spilte 2-2 i bortekampen mot før de vant 3-0 hjemme. I finalen møtte de Tenerife, som de tapte bortekampen mot 1-0 før de vant 3-1 hjemme og var igjen klar for La Liga.

Tidligere møter

Siden 1993 har de to klubbene møttes 24 ganger i den øverste spanske divisjonen, og det er, ikke overraskende, Barcelona som har den klart beste statistikken.

På de 24 møtene har Barcelona vunnet hele 17 av dem, 5 har endt uavgjort mens Getafe har stukket av med seieren 2 ganger.

Begge de gangene har vært på hjemmebane som tilfellet er på lørdag, mens 8 av gangene på Getafes hjemmebane har endt med Barcelona-seier.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten Dani Pacheco som er ute med en skulderskade frem til midten av oktober, mens Nicolas Ezequiel Gorosit og Jefferson Montero er usikre til lørdagens møte.

For Barcelona sin del er Rafinha endelig tilbake i trening og kan muligens rekke lørdagens kamp mens Arda Turam og Francisco Alcacer begge er usikre på om de blir klar.

Her kan du lese mer om hvordan du streamer fotball i Norge.

Hvordan ser du kampen?

Ønsker du å se Barcelona mot Espanyol på lørdag så har du tre valg. Kampen går på TV i Norge på Viasat Ultra og på nett på Viaplay.

Men også bet365 streamer kampen på sin live-streamingstjeneste, kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

Du kan også se Real Madrid mot Levante og Valencia mot Atletico Madrid med live stream.

En aktiv konto vil si at det enten er et beløp disponibelt eller at det er plassert et bet de siste tjuefire timene.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så har du tilgang til å live streame denne kampen pluss tusenvis av andre fra blant annet La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga og Eredivisie. Man har også tilgang til live streaming av annen sport som håndball, ishockey og tennis.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler