Se Getafe – Athletic Bilbao live stream fra La Liga på fredag

Getafe – Athletic Bilbao
Coliseum Alfonso Pérez
La Liga
Fredag klokken 21.00

Getafe mangler også en av sine toppscorere, det gjør at Athletic Bilbao har en sjanse, selv om de hittil ikke har vist vinnerform på bortebane.

Getafe – Athletic Bilbao

Sesongens første møte endte 0 – 0 på San Mamés i august 2017. Før dette har lagene hatt flere møter, og det er gjestene som har kommet best fra disse oppgjørene. Formen for Getafe mot Athletic Bilbao er nemlig skuffende 0 – 1 – 4 på de fem siste kampene. Getafe har heller ikke vunnet over Athletic Bilbao siden hjemmekampen i La Liga 2012/13.

Getafe

Getafe holder 9. plass i La Liga med formen 7 – 5 – 7. Med 26 poeng er det både muligheter for klatring opp og ned på tabellen. Sevilla ligger på 6. plass med 29 poeng og -5 i målforskjell. Med Getafes 26 poeng og 5 i målforskjell har Getafe en mulighet til å kjempe seg opp til en foreløpig plass i Europaligaen neste sesong om alt klaffer denne runden. Ting pleier også å gå bra for Getafe på hjemmebane. Her er nemlig formen på 6 – 1 – 3. Skulle det ende med tap for Getafe ser det langt værre ut. Det er 5 lag som kan ta de igjen, deriblant Athletic Bilbao.

Markel Bergara og Leandro Cabrera har vært ute siden tidig desember med skader og stiller ikke i kampen. Her er det Markel Bergara som er den viktigste spilleren. Med 4 mål så langt er han Getafes nestbeste målscorer.

Athletic Bilbao

Det er usedvanlig tett midt på tabellen i årets La Liga, 25 poeng er akkurat nok til 12. plass for Athletic Bilbao som har formen 6 – 7 – 6. Det er derimot langt færre utfordrere som an ta igjen Athletic Bilbao. Her er det bare 3 utfordrere. Oppsiden er derimot lovende, Atheltic Bilbao har også mulighet til å klatre langt med en seier. På bortebane er formen 3 – 3 – 4 som kan tyde på at det kan bli problemer å sikre seg en seier over Getafe i denne runden.

I januar har Óscar de Marcos blitt skadet, og han slår dermed følge med Kepa Arrizabalaga, Mikel Balenziaga og Iker Muniain, som alle er ute med skader.

Se Getafe – Athletic Bilbao live stream

Selv om det er et stykke mellom lagene på tabellen kan det bli en jevn kamp på fredag kveld og den kan du se på live fotball streaming. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bet365. Følg denne fremgangsmåten for å se Getafe – Athletic Bilbao live stream, sammen med andre kamper fra La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler