Espanyol – Barcelona: Live stream derbi barceloní fra Copa del Rey

Espanyol – Barcelona
RCDE Stadium
Copa del Rey
Onsdag klokken 21.00

Det er snart 90 år siden første kamp ble spilt mellom Espanyol og Barcelona. Siden den gang har Barcelona tatt 97 seiere i de 167 kampene som er spilt. På onsdag er de igjen favoritter.

Derbi barceloní

Formen for Espanyol er 34 – 36 – 97 mot Barcelona i derbi barceloni. Ser vi på kun de fem siste oppgjørene ser det heller ikke lovende ut for Espanyol. Barcelona har nemlig vunnet alle de fem siste kampene. Sist gang Espanyol vant over Barcelona var i La Liga 2008/09.

Espanyol

Espanyol har ikke levert jevnt i Copa del Rey. I kampene mot Tenerif endte det med 0 – 0 på bortebane, mens det ble 3 – 2 seier i returen. Mot Levante tapte Espanyol første kampen 1 – 2 på hjemmebane, men reddet seg inn ved å vinne 0 – 2 på bortebane. Det åpner for at det mest sannynlige er at Barcelona slår Espanyol ut av Copa del Rey i de neste to kampene i kvartfinalen.

Espanyol har også fått to nye skader i januar. Pablo Piatti og Sergio Garcia er begge viktige spillere som tidligere har scoret mål for Espanyol i La Liga, Sergio Garcia var også viktig med scoring mot Tenerife i Copa del Rey.

Barcelona

Det er ingenting som kan stoppe Barcelona denne sesongen. Gruppespillet i Champions League ble fullført uten tap, i La Liga har de 19 kamper uten tap, og i Copa del Rey har de heller ikke tapt. Real Murcia var første motstander og her endte kampene 0 – 3 og 5 – 0. Celta Vigo klarte å spille uavgjort på hjemmebane, men på Barcelonas gress endte kampen 5 – 0.

Barcelona har hatt en lengre skadeliste, og i løpet av de siste dagene har den vokst. Siste spillere som er rapportert skadet er Ousmane Dembélé, Nélson Semedo og Andrés Iniesta. Det betyr at Barcelona tilsammen mangler seks av sine spillere før kampen mot Espanyol.

Espanyol – Barcelona live stream

bet365 er en bettingside som har et av de beste utvalget av fotball live stream. Når du har en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til live stream fra Copa del Rey, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Serie A, sammen med flere andre europeiske toppserier og andre sporter. For å komme i gang på bet365 for å kunne se Espanyol – Barcelona live stream trenger du bare fullføre disse stegene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler