Har Espanyol funnet vinnerformen igjen før søndagens kamp mot Athletic Bilbao?

Espanyol – Athletic Bilbao
RCDE Stadium
La Liga
Søndag klokken 18.30

Espanyol har 14. plass i La Liga, mens Athletic Bilbao holder 8. plassen. Men, det er bare 1 poeng og 5 mål som skiller. Det kan bety store endringer på tabellen denne helgen.

Espanyol – Athletic Bilbao

Det blir ikke mer jevnt enn slik det står mellom Espanyol – Athletic Bilbao på de fem siste kampene. Disse oppgjørene har endt 2 – 1 – 2. Den siste kampen på RCDE Stadium endte uavgjort 0 – 0 forrige sesong, men i kampen før vant Espanyol 2 – 1 på hjemmebane.

Espanyol

6 – 5 – 7 er skuffende resultater for Espanyol, men med en hjemmeseier over sterke Atlético Madrid som kun har tapt en kamp denne sesongen ser det ut til at ting kan være på bedringens vei. Selv om sesongen er halvspilt og Espanyol befinner seg på 14. plass kan det være rom for store hopp opp på tabellen. Til Villarreal på 6. plass er det ikke mer enn 5 poeng som skiller, noe som skal kunne gi mye motivasjon til Espanyol fremover.

På hjemmebane viser også Espanyol gode takter. Her er formen 5 – 1 – 3. Selv om det bare har blitt 9 hjemmemål, har de positiv målforskjell på RCDE Stadium og skal kunne gi Athletic Bilbao en skikkelig utfordring på søndag.

Det er ingen nye skader for Espanyol, men David López og Javi Fuego må begge stå over kampen på grunn av suspenderinger fra gule kort.

Athletic Bilbao

6 – 6 – 6 viser at det ikke skiller mye mellom lagene midt på tabellen i La Liga. 24 poeng er nok til 8. plass. Sesongen begynte tøff, også for Athletic Bilbao, på de 11 første kampene tapte de 6 av de. Nå har de derimot gått 7 kamper på rad uten tap, men det har blitt 4 uavgjort. 3 – 2 – 4 er formen borte, og det kan tyde på at det blir vanskelig for Athletic Bilbao å hente poeng på RCDE Stadium.

Mikel Balenziaga og Iker Muniain er eneste spillere som mangler før denne kampen på søndag. Balenziaga har vært ute siden midten av desember og er ventet tilbake i februar.

Se Espanyol – Athletic Bilbao live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Espanyol – Athletic Bilbao live stream. På denne bettingsiden får du tilgang til live fotballstream fra de beste ligaene i Europa som La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Følg denne fremgangsmåten for å se Espanyol – Athletic Bilbao live stream på søndag:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler