Esanyol tar i mot Levante i la Liga fredag

Fredag kveld tyvstarter Espanyol og Levante helgens La Liga-runde etter to uker med landslagspause. Les mer og finn live stream til kampen her.

Gikk på forventet tap i Madrid

Espanyol har syv kamper inn i La Liga-sesongen vunnet to kamper, spilt to uavgjort og tapt tre. For to serierunder siden vant de fortjent 4-1 hjemme mot Deportivo la Coruna.

Men så var besøk på Santiago Bernabeu neste stopp på programmet og der ble det et forventet men ikke knusende tap. Real Madrid vant til slutt kampen 2-0.

Klarer seg greit etter opprykket

For Levante sin del har starten av sesongen vært omtrent som forventet med to seire, tre uavgjorte og to tap på de første syv seriekampene.

Klubben rykket forrige sesong opp som ligamester i Segunda Division etter å ha vært utelatt fra det gjeveste spanske selskapet i én sesong

Tidligere møter

De to lagene har møttes totalt 18 ganger i La Liga siden 1993/94-sesongen og det er som regel svært jevnt, kun to målpoeng skiller dem på statistikken.

Begge lagene har vunnet seks kamper hver, mens seks har endt med uavgjort. Med Espanyol som hjemmelag har de vunnet fem kamper, tre har endt uavgjort mens Levante har stukket av med seieren én gang.

Det eneste som faktisk skiller dem er Levantes to mer scorede mål. De har scoret totalt 24 mål mens Espanyol har scoret 22.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må fortsatt klare seg uten Oscar Duarte som snart nærmer seg friskmeldelse etter å ha vært ute med en kneskade siden mars. De må også klare seg uten Javi Lopez, Pablo Piatti, Victor Sanchez og Marc Navarro som alle er ute med forskjellige skader.

For Levante sin del kom det nedslående nyheter denne uken da det ble kjent at Ivan Lopez er ute til april neste år med en kneskade. Klubben har også Roger marti ute til januer, og Jason ute til slutten av november. Jefferson Kerma er tilbake igjen like over helgen etter en muskelskade.

Her kan du lese om live streaming av fotball i Norge.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Om du ønsker å se stormøtet mellom Espanyol og Levante med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie. Pluss tusenvis av andre idrettsbegivenheter gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler