Tøff motstand for Eibar når Atlético Madrid besøker Municipal de Ipurúa

Eibar – Atlético Madrid
Municipal de Ipurúa
La Liga
Lørdag klokken 18.30

Eibar har vist sterk form og har ikke tapt på 7 runder, men mot Atlético Madrid kan det bli tøft, selv med fordel av hjemmebane.

Eibar – Atlético Madrid

Eibar og Atlético Madrid spilte 4 kamper forrige sesong, to i La Liga og to i Copa del Rey. I La Liga vant Atlético Madrid begge oppgjørene, men i Copa del Rey ble det en hjemmeseier og poengdeling på Municipal de Ipurúa. Ser vi på formen for de fem siste oppgjørene står det 0 – 2 – 4, noe som understreker at dette kan bli i tøffeste laget for Eibar.

Eibar

Eibar fikk en dårlig start og tapte 7 av sine 11 første kamper. Men, så snudde det helt. På sine 7 siste kamper har det kun blitt en uavgjort, og Eibar har tatt full pott i 6 av kampene. Tilsammen gir det formen 8 – 3 – 7. Hjemme på Municipal de Ipurúa står det 5 – 2 – 2.

Anaitz Arbilla ble suspendert på grunn av gule kort den 7. januar og er ikke tilbake før 14.januar. Det har ikke kommet noen nye skader siden Ivan Ramis. Det betyr at Ivan Ramis, David Junca, Yoel Rodriguez, Pedro Leon og Fran Rico er ute.

Atlético Madrid

Atlético Madrid har 2. plassen i La Liga med 39 poeng. Opp til suverene Barcelona er det 9 poeng, mens det ned til Valencia på 3. plass kun skiller 2 poeng. Formen til Atlético Madrid er 11 – 6 – 1 sammenlagt og på bortebane står det 6 – 3 – 1. Det eneste tapet kom mot Espanyol.

7. januar ble en tung dag for Atlético Madrid med 3 suspenderinger. Gabi og Stefan Savic er suspendert frem til 14. januar på grunn av gule kort, mens Diego Costa må stå over til 14. januar. Filipe Luis og Nico Gaitan er fortsatt skadet og er usikre på når de kan være tilbake.

Live stream Eibar – Atlético Madrid

Det er mulig å se La Liga live stream på nett, sammen med de beste kampene fra Bundesliga, Copa del Rey, Ligue 1, Serie A og mange flere. For å få tilgang til Eibar – Atlético Madrid live stream trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du raskt ved å fullføre disse trinnene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler