Et steg nærmere nedrykk for Deportivo La Coruña mot Valencia

Deportivo La Coruña – Valencia
Riazor
La Liga
Lørdag klokken 20.45

Valencia har kjempet seg inn på topp 3 av La Liga tabellen, med 37 poeng har de en komfortabel ledelse på Real Madrid og Atlético Madrid på 2. plass er bare 2 poeng unna.

Deportivo La Coruña – Valencia

Valencia vant siste kamp som ble spilt på Mestalla. Her endte det 3 – 0. Før dette ble det 3 poengdelinger i kampene som alle endte 1 – 1. På de fem siste er Deportivo La Coruñas form 0 – 3 – 2, og de har ikke vunnet over Valencia siden hjemmekampen i Primera Division 2014/15 som endte 3 – 0.

Deportivo La Coruña

Det har gått jevnt dårlig for Deportivo La Coruña denne sesongen. Med kun 4 seiere og 4 uavgjort på 18 kamper har de 16 poeng og 17. plass. Det er rom for å kunne klatre, Levante ligger kun 2 poeng over, men det er også rom for at Alavés som kun mangler et poeng skal kunne ta seg forbi og sende Deportivo La Coruña ned til en nedrykksplass. På sine 9 hjemmekamper har Deportivo La Coruña så langt formen 3 – 1 – 5.

Federico Valverde har hatt et kort sykeopphold siden 5. januar, mens skal være klar til kampstart. Federico Cartabia er fortsatt ute med skade.

Valencia

11 – 4 – 3 er formen Valencia har etter sitt storspill denne sesongen. Med 3. plass og 37 poeng har de en komfortabel 5 poengsledelse på Real Madrid, selv om Real har spilt en mindre kamp. Valencia gikk sine 13 første kamper uten tap, og med 3 tap på sine 5 siste kamper kan det være at vi ser en formendring. Fra sine 8 bortekamper har Valencia tatt full pott fire ganger og fått to poengdelinger.

Både Andreas Pereira og Geoffrey Kondogbia ble suspendert 7. januar etter gule kort og kan ikke spille før 14. januar. Det betyr at de ikke rekker kampen mot Deportivo La Coruña. Det gjør heller ikke Carlos Soler og Jeison Murillo som begge fortsatt er ute med skader.

Se Deportivo La Coruña – Valencia live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til et stort utvalg av odds på nett og fotball livestream. Her ser du de beste kampene fra La Liga, Serie A, Bundesliga og mange flere europeiske toppserier. Følg denne fremgangsmåten og du kan se Deportivo La Coruña – Valencia live stream på lørdag:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler