Se Celta Vigo – Barcelona live stream fra Copa del Rey

Celta Vigo – Barcelona
Balaídos
Copa del Rey
Torsdag klokken 19.00

Barcelona er i storform og har gått både La Liga og Champions League gruppespillet uten tap så langt denne sesongen. På to kamper i Copa del Rey har de målforskjellen 8 – 0, men det spørs om det fortsetter etter møtet mot Celta Vigo.

Celta Vigo – Barcelona

Det har bare vært et møte mellom lagene i denne sesongen av La Liga, det endte med 2 – 2 uavgjort på Camp Nou. Sesongen 2016/17 gav tre poeng til hver av lagene, først til Celta Vigo på hjemmebane etter å ha spilt 4 – 3, deretter til Barca med sin 5 – 0 seier på Camp Nou. Tre poeng til hver ble det også i 2015/16 etter at begge lag tok hver sin hjemmeseier. Forrige gang Barcelona tok poeng på Balaídos var i 2015, i en kamp som endte 0 – 1.

Celta Vigo

Vertene har møtt Eibar i Copa del Rey og her vant de begge oppgjørene. På bortebane endte kampen 1 – 2, mens på Balaídos vant Celta Vigo 1 – 0.

Ser vi på formen i La Liga presterer Celta Vigo på det jevne. Det gir de en 11. plass som er en liten forbedring på tabellen i forhold til i fjor i alle fall. Formen er på 6 – 3 – 8, mens de på hjemmebane har 3 – 2 – 3 som er litt bedre enn hva de gjør på bortebane.

Celta Vigo har en skade. Det er Daniel Wass som gikk ut med ankelbrudd i går. Som Celta Vigos 3. mestscorende spiller kan dette gi problemer for vertene mot Barcelona.

Barcelona

4 – 2 – 0 og 14 – 3 – 0 i CL gruppespillet og La Liga, sammen med 2 – 0 – 0 i Copa del Rey virker Barcelona uovervinnelige.

I Champions League Gruppe D spilte de uten tap mot Juventus, Sporting CP og Olympiakos. Mot Real Murcia endte kampene 0 – 3 og 5 – 0, og i La Liga har de etter 17 runder kun 3 poengdelinger som ikke har gitt full utbetaling. At Barcelone hører hjemme i toppen er det ikke bare antall mål de scorer som viser, med kun 7 mål mot seg i La Liga er de også laget som slipper inn færrest.

I løpet av desember har Barcelona fått to nye skader. Forsvarsspiller Samuel Umtiti gikk ut 4. desember, mens Barcas 4. mestscorende spiller, Paco Alcaer gikk ut 18. desember. Med kun 2 scoringer så langt har fortsatt Barca et farlig lag med sine andre tre toppscorere, Messi, Suarez og Paulinho, som til sammen har 31 av Barcelonas 45 mål.

Se Celta Vigo – Barcelona live stream

Du kan se Celta Vigo – Barcelona live stream fra Copa del Rey om du har en aktiv spillerkonto på bet365. Dette ordner du raskt, og du vil da samtidig få tilgang til live fotball stream fra de beste seriene som La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Her er fremgangsmåten for å få Celta Vigo – Barcelona live stream:

Hans Nielsen

248 Artikler