Barcelona – Chapecoense: Se Joan Gamper Trophy med live stream

I kveld er det duket for årets siste treningskamp for Barcelona før sesongen starter når årets Joan Gamper Trophy skal avgjøres på Camp Nou.

Spesiallagde drakter

Joan Gamper Trophy er navnet på en turnering som spilles på Camp Nou på denne tiden hvert år før sesongen starter. Opprinnelig var det fire lag og to semi-finaler, men siden 1007 har det kun vært en finale mellom to lag grunnet lengre sesong og flere tellende kamper på programmet.

Joan Gamper var medlem, spiller og senere president i Barcelona og fikk turneringen oppklat etter seg i 1966.

Årets motstander, Chapecoense, er nok mest kjent for den tragiske ulykken i fjor som nesten utslettet hele laget. Hele 71 spillere og folk i støtteapparatet omkom og laget skal mandag spille med spesiallagde drakter med 71 stjerner på for å symbolisere alle dem som mistet livet i den tragiske ulykken.

Hvordan streame fotball live i Norge

Første kamp med kun MS

Den beryktede trioen MSN som står for Messi, Suarez og Neymar er historie ettersom Neymar i forrige uke ble solgt til PSG for den utrolige summer 222 euro.

Det blir spennende å se om Messi og Suarez og resten av Barcelona-laget klarer å være like farlige fremover på banen uten den brasilianske tryllekunstneren.

Hvor spilles kampen?

Joan Gamper Trophy blir alltid spilt på Camp Nou i Barcelona, hjemmebanen til FC Barcelona. Stadionen som tar 99.000 tilskuere er Europas største stadion.

Det er ventet å bli mer eller mindre fullsatt, og tilskuerene ser nok frem til å se hvor godt Barcelona-laget er nå rett før sesongen starter.

Hvor kan du se kampen?

Viasat4 og Viaplay har rettighetene til å vise kampen i Norge. Men om du ikke ønsker å kjøpe et abonnement kun for å se en kamp kan bet365 sitt live stream-tilbud være et godt alternativ.

Bet365 viser denne kampen pluss tusenvis av andre kamper og sportsbegivenheter i året. IP-restriksjoner kan forekomme.

Det eneste du behøver å gjøre er å opprette en konto hos bet365, sette inn et minimumsbeløp og nyte oppgjøret på PC, brett eller mobil.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler