Celta Vigo har en vrien oppgave foran seg mot Barcelona i Copa del Rey

Barcelona – Celta Vigo
Camp Nou
Copa del Rey
Torsdag klokken 21.30

Barcelona har ennå til gode å tape en kamp denne sesongen. At det skal bli Celta Vigo som påfører Barcas første tap, på hjemmebane er lite sannsynlig, men ikke helt umulig.

Barcelona – Celta Vigo

1 – 1 og 2 – 2 er kanskje ikke resultater man forbinder med store fotballbragder, men når det er resultatene fra denne sesongens oppgjør mellom Barcelona og Celta Vigo er det plutselig noe helt annet. På Camp Nou i La Liga gikk Celta Vigo i ledelsen etter 20 minutter og beholdt den i to minutter, frem til Messi utlignet. Etter 62 minutter sendte Suarez Barca i ledelsen, men det tok ikke mer enn 8 minutter før Maximiliano Gomez utlignet og reddet poengdeling for Celta Vigo. På Balaídos gikk Barcelona i ledelse etter en scoring av Jose Arnaiz etter 15 spilte minutter. Utligningen kom 31. minutter inn i første omgang. Denne gangen var det Pione Sisto som reddet Celta Vigo. Statistikken for de fem siste kampene viser ikke hvor stor forskjell det egentlig er mellom lagene, 2 – 2 – 1 er nesten så jevnt som det kan få blitt.

Barcelona

Barcelona har spilt 18 kamper i La Liga, 3 kamper i Copa del Rey og 6 kamper i Champions Leagues gruppespill. Så langt har de styrt unna tap, og det har ikke blitt mer enn 6 uavgjort. På Camp Nou er det bare et lag som har klart å sikre seg uavgjort mot Barcelona, og det er Celta Vigo.

Samuel Umtiti og Philippe Coutinho er fortsatt skadet for Barcelona. Coutinho kan starte å spille fra slutten av januar, mens Umititi er tilbake tidlig februar.

Celta Vigo

Mot Eibar vant Celta Vigo først 1 – 2 på bortebane, og tok 1 – 0 seier på eget gress. Når vi legger på 1 – 1 mot Barcelona må vi si at Celta Vigo har gjort det godt, i Copa del Rey i alle fall. I La Liga står det dårligere til. 6 – 4 – 8 er nok til 15. plass, men ser vi på borteformen 3 – 1 – 5 finnes det lyspunkter. Celta Vigo har heller ingen skader, så de har muligheten til å starte med sitt beste lag. Hvor mye det hjelper mot Barcelona på hjemmebane ser vi på live stream.

Se Barcelona – Celta Vigo live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se Barcelona – Celta Vigo live stream fra Copa del Rey. Samtidig får du også tilgang til alle de beste kampene fra La Liga og andre europeiske toppserier. Her er fremgangsmåten du må følge:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler