Lørdagens viktigste: Live stream Atlético Madrid – Real Madrid

Atlético Madrid – Real Madrid
Wanda Metropolitano
Lørdag klokken 20.45

Semifinalen i Champions League byr selvsagt på noe av det beste innen fotball. I 2016/17 sesongen ble det toppet med et Madrid derby. Begge Madrid lagene vant hver sin hjemmekamp, men Real vant 2 – 4 sammenlagt. Nå har Atlético en real sjanse til revansje for å ha blitt slått ut av Champions League av sin argeste konkurrent.

El Derbi madrileño

Vi er klare for Madridderby nummer 218 i rekken som begynte i 1928. I det første møtet var det Real Madrid som stakk av med 0 – 1 borteseier i Copa del Rey. I det siste møtet vant derimot Atlético 2 – 1 på hjemmebane i Champions League.

Derbyet om Madrid er ikke bare om fotball. Det strekker seg også ut mot politikk. Atlético har holdt seg mot venstresiden, mens Real har vært motstykket på høyresiden. Det er arbeiderne mot banken, ikke bare metaforisk, for Atlético har stadioen i nærheten av fabrikker, mens Real holder hus blant bankene og foretningene.

Med forskjellig tilgang til ressurser har det også gitt forskjellige resultater for lagene, selv om de i dag står veldig nært. Så nært at det kun er tre mål som skiller dem på tabellen i La Liga.

Atlético Madrid – Real Madrid

55 – 53 – 109 er kanskje ikke et lovende utgangspunkt for Atlético, men de siste kampene ser ting bedre ut. 3 – 4 – 3 er nemlig fordelingen av seiere i de siste ti kampene.

I La Liga har Real overtaket på Atlético med 3 mål. Det, sammen med 23 poeng, er nok til å gi de en tredjeplass på tabellen, fire poeng bak Valencia, og åtte poeng bak Barcelona.

Vertene har formen 6 – 5 – 0 totalt og 2 – 2 – 0 hjemme. Real kan vise til 7 – 2 – 2 og er samtidig et farlig bortelag med 4 – 0 – 1, hvor tapet kom overraskende i kampen mot Girona.

Skader

Den nyeste skaden for Madridlagene er det Reals Gareth Bale som har, med en nylig muskelslitasje er det også usikkert på hvor lenge han blir ute. Bale er også den viktigste spilleren som ikke kan stille, han scorte i kampene mot Real Sociedad og Deportivo la Coruna. Real har også Jesús Vallejo suspendert.

Atlético har tre skadede spillere; Koke, Yannick Carrasco og Filipe Luis, samt Stefan Savic som er suspendert.

Madrid i Champions League

De to siste møtene mellom lagene fra Madrid ble spilt i Champions League semifinale 2016/17. Her vant Real første runde på hjemmebane 3 – 0, mens de tapte det omvendte møtet 2 – 1.

I årets sesong ligger Atlético an til videre spill i Europaligaen etter å ha møtt tøff motstand i Gruppe C. Her har de tre uavgjort og et tap, noe som gjør det vanskelig å ta igjen Chelsea eller Roma med 7 og 8 poeng.

Real derimot skal spille videre etter gruppespillet, det mangler tre poeng opp til Chelsea, men fem poeng ned til både Borussia Dortmund og APOEL Noikosa gir den behagelig posisjon med kun to kamper igjen av gruppespillet.

Livestream Atlético Madrid – Real Madrid

Det er flere kamper du kan se med live stream på lørdag, men det er ingen tvil om at Atlético Madrid – Real Madrid er det beste kampen. For å se Atlético Madrid – Real Madrid på live stream trenger du en aktiv konto på bet365 og den ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler