Atlético Madrid – Sevilla: Live stream kvartfinalen i Copa del Rey

Atlético Madrid – Sevilla
Wanda Metropolitano
Copa del Rey
Onsdag klokken 19.00

Atlético Madrid har en sterk sesong i La Liga og har ikke møtt på store problemer i Copa del Rey. Nå er de klare for å møte første motstander fra La Liga, men på eget gress bør det gå greit.

Atlético Madrid – Sevilla

Vertene har vunnet begge de to siste oppgjørene som begge ble spilt på Wanda Metropolitano. Denne sesongens første møte endte 2 – 0, mens det siste forrige sesong endte 3 – 1. På de fem siste kampene er det Atlético Madrid som står sterkest med formen 3 – 1 – 1. Sevilla har klart å få til flere poengdelinger i løpet av de siste årene hvor de har spilt på Wanda Metropolitano, men har ikke vunnet siden 2008.

Atlético Madrid

Segunda Division laget Elche var første motstander for Atlético Madrid i Copa del Rey. I første kampen overrasket Elche med å spille 1 – 1 uavgjort på hjemmebane. I returen tok derimot Atlético Madrid seieren i en kamp som endte 3 – 0. I runde 5 spilte Atlético Madrid mot Lleida Esportiu. Her vant Atlético Madrid begge kampene med 0 – 4 og 3 – 0.

I La Liga spiller Atlético Madrid virkelig godt denne sesongen, og har så langt kun tapt en kamp mot Espanyol. Med 42 poeng har de 2. plassen etter å ha vist formen 12 – 6 – 1.

For tiden har Atlético Madrid kun to spillere ute med skade, Nico Gaitán og Filipe Luís.

Sevilla

Sevilla har også spilt bra i Copa del Rey, men nå som finalene er igang venter det langt tøffere motstand. Sevilla spilte først mot Cartagene og vant begge kampene 0 – 3 og 4 – 0. Mot sin andre motstander Cádiz endte kampene også med seier i begge oppgjørene.

I La Liga startet sesongen bra, men nå har Sevilla ikke vunnet på 5 kamper. Formen på 9 – 2 – 8 gir 29 poeng, noe som holder til 6. plass. Fortsetter den svake formen her, vil det kunne by på problemer om spill i Europa neste sesong er målet.

Daniel Carriço, Nicolás Pareja og Sergio Escudero er skadet for Sevilla og det er usikkert når disse kan stille igjen.

Se Atlético Madrid – Sevilla live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Copa del Rey live stream. Du kan også live streame andre kamper fra for eksempel La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Følg disse trinnene og se Atlético Madrid – Sevilla live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler