Se Shrewsbury – West Ham live stream direkte fra FA cuppen

Shrewsbury – West Ham
Greenhous Meadow
FA Cup 2017/18
Søndag klokken 15.00

16 – 6 – 3 og 5 – 7 – 10. League One og Premier League. Shrewsbury og West Ham står langt unna hverandre, men det gjør kanskje at de møtes på halvveien?

Shrewsbury – West Ham

Søndagens kamp er første møte mellom Shrewsbury og West Ham. Derfor er det mer fornuftig å se på hva lagene har prestert så langt. For West Hams del er dette første kamp i FA Cup, men hjemmelaget har allerede spilt to runder.

Første kamp ble spilt på Greenhous Meadow mot National League laget Aldershot Town. Allerede til pause var kampen egentlig avgjort med 2 – 0, men Shrewsbury fortsatte trykket i andreomgang frem til kampen ble blåst av 5 – 0.

Mot Morecambe som befinner seg på bunn av League Two hadde Shrewsbury også kontroll på banen. Kampen endte 2 – 0 på Greenhous Meadow.

Shrewsbury

I League One har Shrewsbury funnet sin plass i toppen og er rimelig trygt plassert på andreplass med 54 poeng, 2 poeng bak Wigan. Det som kan hjelpe Shrewsbury mot West Ham er at de er et sterkt hjemmelag og har på 12 hjemmekamper kun en uavgjort og et tap.

West Ham

West Ham er klare for første kamp i sesongens FA Cup, og det skal også toppscorer Marko Arnautovic være etter en liten uke med sykdom. José Fonte og Sam Byram er derimot fortsatt ute.

Premier League har ikke gitt mange oppturer for West Ham denne sesongen. 15. plass og kun 2 poeng ned til nedrykk kan være en farlig plassering.

Når det gjelder bortekamper er ikke West Ham kjent for å by på store utfordringer, i hvert fall ikke i Premier League. Så langt har de kun vunnet en kamp mot Stoke, mens det har blitt 5 uavgjort og 6 tap.

Shrewsbury – West Ham live stream

FA Cup betyr mange spennende oppgjør på banen, og det er ingen tvil om at Shrewsbury – West Ham er et av de. En annen fordel med FA Cup er at kampene kan streames på nett, blant annet hos bet365. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til Shrewsbury – West Ham live stream, sammen med alle de andre kampene.

Dersom du ikke allerede har en aktiv spillerkonto på bet365, kan du følge fremgangsmåten nedenfor. Da kan du se Fa Cup live stream, og i tillegg følge kamper fra Serie A, Bundesliga, La Liga og mange fler direkte på nett.

Hans Nielsen

248 Artikler