Odds BK – FC Vaduz: Se Europa League via live stream

Telemarkingene tar i mot FC Vaduz fra Liechtenstein til returmøte I Europa League-kvalifiseringen torsdag kveld. Les her hvordan du kan se kampen via live stream.

Med en 1-0 seier fra bortekampen forrige uke har Odd allerede en halv fot i den neste kvalifiseringsrunden, men laget fra Skien skal ikke tro at jobben er gjort.

Skagerak Arena i Skien

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på Skagerak Arena i Skien. Stadionen som tar litt mer enn tolv tusen tilskuere er nyrenovert de siste årene og fremstår som veldig moderne. Stadionen har kunstgress, noe som er en stor fordel for Odd når de spiller i Europa.

Det er ikke ventet fullt hus på torsdag da Vaduz ikke er en veldig attraktiv mostander. Det vil forhåpentligvis forandre seg ved avansement og bedre motstand.

Minstscorende i Eliteserien

I serien sliter laget voldsomt, og har kun scoret 12 mål totalt på 16 ligakamper, det er minst av alle lagene i ligaen. Medaljekandidatene ligger foreløpig på en tiendeplass, hele 13 poeng bak serieleder Rosenborg.

Til Odds fordel er årets serie jevnere på lenge, og laget kan ved å vinne sin hengekamp samtidig som andre resultater går deres vei klatre hele seks plasser på tabellen.

Oppladningen til denne kampen ble heller ikke den beste, der laget tapte hjemme mot tabelljumbo Viking med 0-2. Spørsmålet er om trener Dag Eilev Fagermo vil nedprioritere denne kampen og fokusere på neste eliteserie-kamp hjemme mot Sogndal den femte august.

Må klare seg uten lagets største profil

Etter eliteserie-kampen på søndag ble det klart at Rafik Zekhnini var solgt til italienske Fiorentina.

Rafik Zekhnini for Odd mot Dortmund

19-åringen dro til Italia for å bli enig om de personlige betingelsene mandag i det som er en overgang verdt mellom femten og tjue millioner norske kroner.

I år har både Odd og Zekhnini slitt voldsomt i serien. Talentet har kun scoret ett mål for et Odd-lag som kun har scoret tolv mål på seksten kamper så langt. Men det har ikke skremt italienerene som tydeligvis ser potensialet i spilleren som fortsatt kun er nitten år gammel.

Det er ventet at Odd kommer til å forsterke laget fremover på banen med pengene, noe som trengs for et lag som virkelig sliter med å finne nettmaskene.

Kroatisk motstand venter

Om Odd vinner returoppgjøret på torsdag er det klar for den tredje kvalifiseringsrunden i Europa League. Den runden ble trukket sist fredag, og vinneren av kampene mellom Odd og Vaduz skal opp mot laget som kom på andreplass i den kroatiske ligaen forrige sesong, Dynamo Zagreb.

Dynamo Zagreb Stadion

Laget som er kjent for å ha oppfostret spillere som Luka Modric, Eduardo og Mario Mandzukic kom fra elleve strake seriemesterskap til å overraskende tape tittelen til det mer ukjente laget Rijeka forrige sesong.

Men Dynamo Zagreb er fortsatt et meget sterkt lag som har vært i gruppespill i Champions League og Europa League hele ti sesonger på rad.

Forrige sesong kom de på sisteplass i sin gruppe etter å ha tapt alle seks gruppespillskampene.

Hvor kan du se kampen?

Dessverre så er det ingen betting-byrå som viser kampen i Norge. Du kan derimot live streame kampen via Discovery sine kanaler på TV og på nett.

Hos Bet365 kan du derimot live streame flere andre Europa League-kamper om du er interessert. For eksempel kan du se Martin Linnes og hans galatasaray prøve å hente inn igjen et 0-2 hjemme foran et kravstort publikum i Tyrkia mot svenske Östersund.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler