Flere nordmenn i aksjon i kveld: Se Europa League med live stream

I kveld er det klart for siste kampen i den andre kvalifiseringsrunden i Europa League, og vi får svar på hvem som går videre til den tredje kvalifiseringsrunden.

Nederst i artikkelen kan du se hvordan du får sett Europa League-kvalifiseringen via live stream.

Gode utgangspunkt for de norske lagene

Vi har tre norske lag i aksjon, og både Brann, Odd og Haugesund har sikret seg gode utgangspunkt i den første kampen.

Brann tar i mot slovenske Ruzomberok på Brann stadion med en 1-0 ledelse fra det første oppgjøret i Slovakia.

Brann jubel

Odd skal sikre avansement hjemme på Skagerak Arena mot Vaduz fra Liechtenstein, og også de leder 1-0 etter bortekampen.

Med en 3-2 seier hjemme på Haugesund stadion har haugesund sikret sege et bedre utgangspunkt til bortekampen mot Lech Poznan enn mange trodde på forhånd, selv om det kunne sett enda bedre ut da rogalendingene ledet 3-0 på et tidspunkt.

Fem andre nordmenn i aksjon

Er man virkelig interessert i norsk fotballs velstand er det flere kamper å følge litt ekstra med i dag. Flere norske spillere skal i aksjon, og det er mulig å live streame alle kampene hvor norske spillere er innvolvert.

Kristoffer Larsen Lynbgy

På Sjælland i Danmark skal Kristoffer Larsen og Lyngby ta i mot Slovakiske Slovan Bratislava hjemme på Lyngby stadion. Tidligere Strømsgodset og Brann-spiller David Nielsen er manager for laget som klarte en sterk 1-0 seier borte i Bratislava.

Og på fastlands-Danmark tar Gustav Wikheim og Alexander Sørloths Midtjylland i mot det ungarske laget Ferencvaros. Danskene vant 4-2 borte og er klare favoritter mot laget som forrige sesong var trent av Henning Berg.

I heksegryten på Turk Telekom Stadion i Istanbul skal Martin Linnes og Galatasaray prøve å snu et overraskende 0-2 tap borte mot den svenske klubben Östersund. Klubben er kjent for kravstore fans som ikke vil godta annet enn seier.

Martin Linnes

Siste nordmann ut er mer av det ukjente slaget. På Island tar KR Reykjavik imot Maccabi Tel Aviv fra Israel, og hos hjemmelaget finner vi tidligere Start-spiller Robert Sandnes. Han spilte stort sett fast på Start-laget som rykket ned forrige sesong, og nyter nå tillit på Island.

Hvordan se kampene via live stream?

Av de tre norske lagene i aksjon er det kun Brann sin kamp som vil være tilgjengelig i Norge via Eurosport Norge på TV og Eurosport Player på nett.

Men ønsker du å følge kampene til de andre norske spillerene i aksjon så er er alle de kampene tilgjengelig om du har en aktiv konto hos Bet365.

Om du ikke har det så er det bare til å gå til Bet365.com, opprette en konto og sette inn et minimunsbeløp. Så lenge du har kreditt på kontoen din er det flere tusen kamper tilgjengelig via live stream i året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler