SK Brann – MFK Ruzomberok: Se Europa League via live stream

Laget fra Bergen tar i mot Ruzomberok fra Slovakia til returmøte i Europa League-kvalifiseringens andre runde torsdag kveld.

Les deg opp på kampen og finn ut hvordan du kan se den via live stream.

Med en 1-0 seier fra bortekampen forrige uke har Brann allerede en halv fot i den neste kvalifiseringsrunden, men bergenserene skal ikke tro jobben er gjort.

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på Brann stadion i Bergen. Stadionet som ligger ca tre kilometer sør for Bergen sentrum tar 17 800 tilskuere, men det er ikke ventet på langt nær så mange tilskuere torsdag.

Stadionet har naturgress, og gressmatten er nå meget flott i forhold til hva den var i starten av sesongen. Og med en værmelding som sier sol og opp mot 25 grader er alt duket for flott fotball torsdag kveld.

Brann stadion Bergen

Dalende form kan ødelegge

Bergenserene spilte en fantastisk første halvdel av eliteserie-sesongen, og ledet ligaen etter tretten runder. Men etter kun 2 poeng og ett scoret mål på de siste 4 kampene er laget nå utenfor medaljeplass.

I helgen ble det et skuffende 0-1 tap hjemme mot medaljeutfordrer Sarpsborg 08. Ruzomberok på sin side tapte en vennskapskamp mot Karvina 2-3 på hjemmebane.

En opptur i Europa League-kvalifiseringen kan kanskje gi Brann-spillerene ny energi og optimisme. Dessuten er det nå pause i Eliteserien frem til femte august, noe som gir spillerene mer tid til restitusjon og hvile.

Må klare seg uten nøkkelspillere

Både Daniel Braaten og Deyver Vega ble begge spart mot Sarpsborg på grunn av skader, og nå ser det dessverre ut til at de heller ikke rekker torsdagens kamp mot Ruzomberok.

Spesielt savnet etter Daniel Braaten har vært synlig de kampene han ikke har spilt og det er ganske klart at Brann ikke har en spiller i stallen som kan erstatte hans kvaliteter.

Engelsk motstand venter vinneren

Om Brann vinner returoppgjøret på torsdag er det klart for den tredje kvalifiseringsrunden i Europa League. Den runden ble trukket fredag som var, og det ble da klart at vinneren av kampene mellom Brann og Ruzomberok skal møte Everton fra England.

De blå rivalene til Liverpool FC satser hardt forann den kommende Premier League-sesongen og har så langt over 900 millioner norske kroner på nye spillere.

Inn dørene har blant annet Wayne Rooney og Davy Klaassen ankommet Goodison Park.

Hvor kan du se kampen?

Dessverre er det ingen betting-sider som viser kampen til sine kunder i Norge. Du kan derimot se kampen på Eurosport Norge eller live streame den på Eurosport Player.

Men hos Bet365 kan du live streame flere andre kamper fra Europa League-kvalifiseringen. Du kan blant annet se Martin Linnes og hans Galatasaray-lag prøve å hente inn igjen et 0-2 tap hjemme foran et kravstort publikum i Tyrkia mot svenske Östersund.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler