Manchester City – Bournemouth: Topp mot bunn i Premier League

Manchester City – Bournemouth
Etihad Stadium
Premier League
Lørdag klokken 16.00

Det meste taler for en seier til Manchester City på hjemmebane mot Bournemouth som har vist sviktende form siste tiden.

Manchester City – Bournemouth

Det tok ikke mer enn 13 minutter i siste møte før Bournemouth tok ledelsen 1 – 0 på hjemmebane. Men, Gabriel Jesus fikk utlignet etter 21 spilte minutter. Kampen endte til slutt 1 – 2 for Manchester City. Seier til City er heller ikke uvanlig i disse oppgjørene, faktisk har de vunnet alle de fem siste kampene mot Bournemouth. Det dårligste resultatet for City er en uavgjort på bortebane i Division 2 i 1999.

Ubeseiret ener

City har 11 poeng ledelse på erkerivalen Manchester United på andreplass før lørdagens kamp. På sesongens 18 kamper har de tatt poeng i alle rundene, og har vunnet alt bortsett fra å ha spilt en uavgjort mot Everton i runde 2. Det betyr at de nå står med 16 seiere på rad. Det er ikke bare seiere de utmerker seg med. City har også 56 scoringer så langt, noe som er 17 mål mer enn neste lag på listen. I tillegg er de gjerrige på å slippe inn mål. Med bare 12 scoringer mot seg deler de førsteplassen her sammen med United. På hjemmebane er formen 8 – 1 – 0, og målforskjellen er på 32 – 7, noe som skal øyne Bournemouth liten sjansen i denne kampen.

Kompany er ventet tilbake til denne kampen etter å ha stått over 5 runder på grunn av skade. Ellers er det lite nytt. det betyr at det bare er Benjamin Mendy og John Stones som ikke kan stille til kamp.

Ingen seier på 6 kamper

4 – 4 – 10 virker ikke lovende mot Manchester city, og 15 – 24 i målforskjell er heller ikke oppløftende. Bournemouth har ikke vunnet på 6 kamper, og med kun 1 poeng ned til nedrykksplass ligger de i en farlig situasjon. Med 16 poeng har de kun 11 måls ledelse på Stoke, og 1, 2 og 4 poeng ledelse på Newcaste, West Bromwich og Swansea som ligger an til nedrykk i dag. På bortebane står det 2 – 2 – 5 og 6 – 11. Ikke noe som er lovende det heller.

Odds på Manchester City – Bournemouth

bet365 er kjent for å tilby live fotball til sine spillere, men dessverre er ikke Manchester City – Bournemouth live stream tilgjengelig på grunn av rettigheter. Men, på bet365 finner du det beste utvalget av odds som også gir god underholdning til kampen. For å få det beste utvalget av odds og live fotball stream fra Ligue 1, Serie A, La Liga og Bundesliga trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler