Vinnerspill: Best odds på hvem som vinner Eliteserien 2021

Vinnerspill Eliteserien 2021 best odds

Etter en måned ekstra venting er vi omsider klar for avspark i Eliteserien 2021 nå til helgen. De 16 klubbene har hatt nok en alternativ oppkjøring, og det er stor forskjell på hvilken trenings- og kampforhold de forskjellige klubbene har hatt de siste månedene, på grunn av pandemien.

Noen lag, som Molde og Bodø/Glimt, har hatt lange perioder med gode treningsforhold i Spania, mens andre, som de fleste klubbene på østlandet, har hatt lange perioder med treningsforbud.

Men nå har alle klubbene fått flere treningskamper i beina, i tillegg til at det er mulig å hente spillere igjen, da overgnagsvinduet er åpent i noen dager. Dog blir det nok ikke veldig aktivt på overgangsfronten nå så tett opp mot avspark, og de forskjellige troppene ser nok omtrent lik ut som de vil gjøre resten av den første halvdelen av sesongen.

Bettingsidene i Norge er ikke helt enige i oddsen, og forskjellen på noen av lagene er betydelig fra en bookmaker til en annen.

Favoritter til å vinne Eliteserien 2021

1: Molde

Molde er i år, som i fjor, favoritter til å løfte Eliteserie-pokalen. Laget ser styrket ut i forhold til fjoråret, og ikke minst i forhold til konkurrentene. Viste i vinter, med gode prestasjoner mot Hoffenheim og Granada i Europa League, at de holder et godt europeisk nivå. Opplevelsene fra Europa League-sluttspillet kunne trolig fått enda mer effekt om starten av Eliteserien gikk som planlagt, men sørger nok stadig for at Molde har pittelitt mer futt i beina og en god del mer selvtillit i hodet.

Best odds på Molde som vinner av Eliteserien 2021:

 1. bet365: 2.62
 2. Unibet: 2.30
 3. Mr Green: 2.30

2: Bodø Glimt

Som i fjor er det spørsmålstegn ved Bodø/Glimt, og om de kan fortsette der de slapp forrige sesong. For ett år siden gjorde de skam på alle som trodde det ikke kom til å skje, og trolig kommer de til å gjøre det i år også. Har vist gode takter i oppkjøringen, selv om det selvsagt merkes at både Kasper Junker og Philip Zinckernagel er borte, i tillegg til Jens Petter Hauge som forsvant midtveis i forrige sesong. Kommer til å være med helt der oppe i år også, men får trolig større konkurranse enn i 2020.

Best odds på Bodø/Glimt vinner av Eliteserien 2021:

 1. LeoVegas: 6.00
 2. Unibet: 5.00
 3. Mr Green: 5.00

3: Rosenborg

Det har vel ikke gått en sesong siden sent 80-tall uten at Rosenborg har vært en av tittelfavorittene, og denne sesongen er ikke et unntak. Forventningene er litt høyere enn før fjorårssesongen, mye knyttet til at Åge Hareide har fått en hel oppkjøring med troppen. Det er en god del spørsmålstegn med sammensetningen av troppen, men laget har sett ganske solid ut i de siste treingskampene. Vil være helt der oppe i kampen om medaljer og Europacup-plasseringer.

 1. Betsson: 6.50
 2. Betway: 6.50
 3. NordicBet: 6.50

4: Vålerenga

Vålerenga har vært en av de lagene som har underprestert mest i Norge de siste tiårene, men tok en etterlengtet medalje i Dag-Eilev Fagermos første sesong etter at han skiftet fra Odd til Enga før forrige sesong. Har styrket laget i forhold til fjoråret, og skal være med i kampen øverst på tabellen også denne sesongen. Har masse potensiale som Norges eneste hovedstadslag i den øverste divisjonen, og med det vannet som begynte å komme på møllen i fjor ser den nære fremtiden lys ut for Vålerenga.

 1. bet365: 8.00
 2. Betsson: 7.00
 3. NordicBet: 7.00

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler