Rosenborg tar i mot Kristiansund til første kamp etter pausen i Eliteserien

På lørdag er endelig Eliteserien I gang Igjen etter en tre uker lang sommerpause. Og det er Rosenborg og Kristiansund som sparker i gang runde atten. Les deg opp til kampen og finn ut hvordan du ser den via live stream her.

Lite ferie for Rosenborg

Mes de fleste andre lagene har hatt pause har Rosenborg spilt tre Champions League-kamper, én mot Dundalk og to mot Celtic, forrige allerede onsdag denne uken.

Men med en såpass bred tropp som de regjerende seriemesterene har er det nok bare en fordel, da kampformen bør være på topp.

Bendtner Helland Rosenborg

Aktivitet på overgangsmarkedet

Det har kommet og gått spillere i begge klubbene siden overgangsvinduet åpnet for to uker siden.

I Kristiansund ble Kamer Qaka fristilt tidligere i sommer, og inn dørene har Olav Øby kommet på lån fra Sarpsborg 08, Torgil Gjertsen er kjøpt fra Ranheim og Amidou Diop er hentet fra Molde.

For Rosenborg sin del er John Hou Sæter kjøpt av eliteserie-rival Stabæk, mens Jonathan Levi og Morten Konradsen er kjøpt fra henholdsvis Östers i Sverige og Bodø/Glimt.

Inn har også Milan Jevtovic blitt hentet permanent fra Antalyaspor etter å ha vært på lån i vårsesongen.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på Lerkendal i Trondheim, og oppunder tjue tusen supportere skal heie frem hjemmelaget på stadionen som tar litt under 22.000.

Hjemmelaget er store favoritter og bør befeste sin posisjon på toppen av tabellen. Oddsen hos bet365 er helt nede i 1.22. Mens bortelaget har en stor oppgave forann seg på det som blir det største publikummet de har spilt for noensinne.

Lerkendal stadion Trondheim

Hvor kan du se kampen?

Det er Discovery og Eurosport som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du må ha en TV-pakke med Discovery sine kanaler for å se den på TV.

Vil du streame den på nett i Norge må du ha et abonnement med Eurosport Player. Bet365 vil også sende den via sine live stream-tjenester, men der er det ip-adresse restriksjoner i Norge.

Befinner du deg derimot i utlandet vil det være mulig å se kampen via tilbudet til bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sports-eventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Les mer om hvordan du streamer fotball i Norge her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler