Se Rosenborg mot haugesund med live stream

Rosenborg skal befeste posisjonen sin på toppen av Eliteserie-tabellen mot Haugesund søndag etter en imponerende bortekamp i Europa league i midtuken. Les mer og finn ut hvordan du kan se kampen via live stream her.

Drømmedebut for Adegbenro

Rosenborg storhandlet i starten av uken da de svidde av hele 30 millioner kroner på Anders Trondsen fra Sarpsborg 08 og Samuel Adegbenro fra Viking.

Og grunnet regler om at kun én ny spiller kan registrerer mellom kvalifiseringsrunder i europacupene var det Samuel Adegbenro som fikk lov til å være med i troppen til bortemøtet mot Ajax.

Samuel Adegbenro Rosenborg

Samuel Adegbenro ble presentert som ny Rosenborg-spiller tirsdag den 15. august.

Et valg trener Kåre Ingebrigtsen neppe angrer særlig mye på. På stillingen 0-0 fikk nigerianeren sin debut halvveis ut i andre omgang, og det skulle gå ni minutter før han var alene med keeper og satt inn 1-0 til gjestene.

Et resultat som holdt seg ut kampen og sørget for at Rosenborg har et perfekt utgangspunkt til returmøtet på Lerkendal neste uke.

Hagesund på nedadgående form

Haugesund har etter at de slo Lech Poznan 3-2 hjemme i den andre kvalifiseringsrunden i Europa League og 2-0 hjemme mot Aalesund i Eliteserien i juli gått fire kamper uten seier.

Først ble de slått ut av Europa League med 0-2 borte mot Lech Poznan før det har blitt étt tap og étt uavgjort i Eliteserien mot Sarpsborg 08 og Stabæk pluss et 0-2 hjemmetap i fjerde runde av cupen mot Molde.

Rosenborg på sin side har vært i glitrende form de siste månedene sett bort i fra det sure 0-1 tapet hjemme mot Celtic i den tredje kvalifiseringsrunden av Champions League.

Siden den kampen har trønderene vunnet fire kamper av fire mulige, først hjemme mot Kristiansund i Eliteserien i en kamp som endte 4-1 til Rosenborg.

Så har det blitt tre borteseire på rad, med seier over Jerv i cupen 2-1 og en sterk borteseier mot Molde 2-1 i Eliteserien før allerede nevnte seier mot Ajax i Nederland.

Haugesund Odd

Haugesund var i fin form, som her mot Odd tidligere i år, men har slitt de siste ukene.

Rosenborg har godt tak på haugesund

På 21 møter mellom de to lagene på det øverste nivået i Norge har tretten av dem endt med seier til Rosenborg.

Det har blitt fire uavgjorte mens haugesund har stukket av med seieren i fire. Men forrige gang rogalendingene vant var så sent som i juni da Haugesund vant 1-0 hjemme mot serielederene.

Siden den gang har det blitt stadig seigere for laget som endte på fjerdeplass i fjor, og noe må snart skje om de fortsatt skal henge med i medaljekampen i årets sesong.

Her kan du lese om hvordan du live streamer i Norge.

Skader og suspensjoner

Haugesund må, som de har i lengre tid, klare seg uten Eirik Mæland og Anthony Izuchukwu som fortsatt er ute med en knesdade og et skadet korsbånd.

Rosenborg har også sin andel spillere ute med langtidsskade. Både Andreas Helmersen og Magnus Stamnestrø er ute med kneskader.

Hjemmelaget må også klare seg uten sin danske kaptein Mike Jensen. Midtbanespilleren fikk sitt tredje gule kort i den forrige runden mot Molde.

Lerkendal stadion Trondheim

Kampen spilles på Lerkendal stadion i Trondheim som har en kapasitet på omtrent 21.800 tilskuere.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Discovery Norge eier rettighetene til å vise Eliteserien i Norge, så kampen vil bli vist på Eurosport Norge på tv og deres streaming-tjeneste Eurosport Player.

Bet365 har rettigher til å vise Eliteserien utenfor landets grenser, så om du befinner deg i utlandet og ønsker å se Rosenborg mot Haugesund kan bet365 sin live streamings-tjeneste være en god mulighet. ip-restriksjoner kan forekomme.

Tjenesten er kostnadsfri for alle som har en aktiv konto hos bet365. En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 men ønsker å se denne kampen (ikke fra norsk ip-adresse), føger du følgende prosedyre:

Da kan du også se Serie A, Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter igjennom året.

Bet365 sender flere idretter via live stream for sine kunder, og du kan blant annet se både tennis, håndball, ishockey og mye mer helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler