Spilltips: Ødegaard & co gir Real Madrid god kamp på bortebane

Real Madrid Real Sociedad spilltips live stream

Vil du streame Real Madrid – Real Sociedad? Gjør det med Unibet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med fotball-kamper øyeblikkelig!

Dette blir andre gang denne sesongen at nordmannen tar turen til moderklubbens hjemmearena for å måle krefter med fremtidige lagkamerater. Tilbake i slutten av november viste Ødegaard seg fra en god side, til tross for at det ende med et 1-3-tap for La Real.

Real Madrid tok en sterk 1-0-seier hjemme mot byrivalene Atlético Madrid denne helgen, og troner med det alene på toppen av la Liga-tabellen etter 22 spilte serierunder. Det er tre poeng ned til erkerivalene Barcelona.

15 poeng under «Los Blancos» finner vi Real Sociedad. 1-2-tapet borte mot Leganés i helgen var klubbens tredje på fire seriekamper, og Ødegaard og co har dermed falt fra i kampen om en plass i neste sesongs Champions League.

Real Sociedad vant 3-1 hjemme mot Osasuna mens Real Madrid enkelt vant 4-0 borte mot Real Zaragoza i den forrige cuprunden som ble spilt for én uke siden.

Siste fem møter:

23 november 2019: Real Madrid 3-1 Real Sociedad (La Liga)

12 mai 2019: Real Sociedad 3-1 Real Madrid (La Liga)

6 januar 2019: Real Madrid 0-2 Real Sociedad (La Liga)

10 februar 2018: Real Madrid 5-2 Real Sociedad (La Liga)

17 september 2017: Real Sociedad: 1-3 Real Madrid (La Liga)

Forventede lagoppstillinger:

Real Madrid: Areola; Nacho, Militao, Ramos, Marcelo; Kroos, Valverde, Modric; Rodrygo, Vinicius Jr., Benzema

Real Sociedad: Remiro; Zaldua, Elustondo, Le Normand, Monreal; Zubeldia, Merino, Ødegaard; Portu, Oyarzabal, Isak

Spilltips: Real Madrid vinner 2-1

Real Madrid viste for to og en halv måned siden at det fortsatt er klasseforskjell på de to lagene, og ligalederne er selvsagt store favoritter også i dette oppgjøret.

Real Sociedad er et utrolig spennende, ungt lag. De spiller fantastisk fotball, som oser av kvalitet og ikke minst selvtillit. Med Ødegaard har de en av La Ligas beste spillere denne sesongen, og laget totalt sett er mer enn godt nok til å til tider dominere kampbildet mot Real Madrid.

Men vertene er i en fantastisk flyt om dagen, der blant annet forsvaret nærmest totalt har lukket igjen bakover, med kun to innslupne mål på de siste åtte kampene i alle turneringer.

Vi har troen på at gjestene kan pirke inn et mål, men at Real Madrid stikker av med avansementet. Ikke bli overrasket om Benzema er matchvinner når dommeren blåser av oppgjøret.

TV og live stream

Det er ingen av de tradisjonelle utbyderne som viser dette oppgjøret i Norge. Men fortvil ikke, Unibet sender kampen i Norge til alle sine kunder. Det eneste du skal gjøre om du ikke er kunde er å registrere deg og sette inn minstebeløpet. Unibet live streamer flere av de største turneringene i Europa.

Vil du streame Real Madrid – Real Sociedad? Gjør det med Unibet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med fotball-kamper øyeblikkelig!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler