Fulham – Norwich: Se Championship via live stream

Førstkommende helg starter årets sesong I engelske championship. Hele tjuefire lag skal kjempe om opprykk til verdens største liga og enorme pengesummer, eller unngå nedrykk til nivå tre i England.

Norsk duell til helgen

Og første runde inneholder et norsk møte, når Stefan Johansens Fulham tar i mot Alexander Tetteys Norwich.

Fulham var klart nærest opprykk i fjor da laget kom på sjetteplass i ligaen og møtte Reading til play-off. Der ble det 1-1 hjemme og et knepent 0-1 tap borte.

Norwich på sin side kom på åttendeplass i sin første sesong etter nedrykket fra Premier League i 2015/16 sesongen.

Alexander tettey Norwich

Ga seg på landslaget

Alexander Tettey ga det norske landslaget beskjed i fjor om at han ikke kom til å spille flere kamper med flagget på brystet.

Grunnen var at han i lang tid har vært skadeplaget og at han i en alder av 30 år ikke ønsket et så tett kampprogram som landslagsspill gir.

Målpoengkongen

Siden Stefan Johansen kom til Fulham fra Celtic før den forrige sesongen har han vært i fyr og flamme med både assist og mål.

På 42 kamper har det blitt hele 13 mål og 8 assist, noe som er imponerende fra sin indreløperposisjon.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på ærverdige Craven Cottage i Fulham, London. Stadionen som ble bygget helt tilbake i 1896 er en av de mest ikoniske stadionene i England.

Med en kapasitet på 21.000 tilskuere er det en liten stadion, og med sin plassering langs elven Themsen er det små muligheter for fornyelse. Planer om å bygge ut til 30.000 tilskuere eller å flytte har vært diskutert i flere år.

Stefan Johansen Fulham

Hvor kan du se kampen?

Kampen kan du få sett via bet365 sin live streaming-tjeneste. Det eneste som kreves er at du har en aktiv konto hos dem.

Det vil si at du behøver å ha et beløp på konto eller ha vært aktiv med et bet den seneste tiden.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 registrerer du deg enkelt her, setter inn et beløp, og så kan du se denne kampen pluss flere andre fra årets Championship-sesong.

Du kan også se tusenvis av andre fotballkamper og sportsbeguvenheter fra hele verden hvert eneste år.

Les mer om hvordan du streamer fotball i Norge her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler