Bolton Wanderers – Leeds United: Se kampen via live stream

Førstkommende helg starter årets sesong I engelske championship. Hele tjuefire lag skal kjempe om opprykk til verdens største liga og enorme pengesummer, eller unngå nedrykk til nivå tre i England.

Rett opp igjen etter nedrykk

Bolton måtte den tunge veien ned til League 1 etter 2015/16-sesongen, men kom seg rett opp igjen til Championship forrige sesong ved å komme på andreplass bak Sheffield United.

Dette var kun den fjortende sesongen Bolton var på tredje nivå eller under i sin 143 år lange histore. Laget som har hele 73 sesonger i den øverste ligaen er igjen klar for å kjempe om å rykke opp til det gjeve selskap.

Leeds united

Strever med å komme seg opp igjen

Leeds er også svært lysten på å komme tilbake til Premier League, hvor de ikke har vært siden de økonomiske problemene og nedrykket i 2004.

Etter at de rykket opp fra League 1 i 2010 har de hatt syv sesonger på seg, men opprykket lar vente på seg.

Forrige sesong var det næreste de har vært, da de havnet på en syvendeplass, plassen bak kvalifisering til Premier League.

Hvor spilles kampen?

Det er Bolton som er hjemmelag så kampen spilles på deres hjemmebane, Macron Stadium.

Stadionen som ligger i stor-Manchester tar 29.000 tilskuere, og det er ventet masse folk fra begge lags supportere, da Leeds kun ligger en liten kjøretur unna.

Da stadionen ble bygget i 1997 var den en av de absolutt mest moderne stadionene i England, og designet har holdt seg godt gjennom de siste tjue årene.

Macron Stadium Bolton

Hvor kan du se kampen?

Kampen får du sett via bet365 sin live streaming-tjeneste. Det eneste som kreves er at du har en aktiv konto hos dem.

Det vil si at du behøver et beløp på konto eller ha vært aktiv med ett bet den seneste tiden.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 registrerer du deg enkelt her, setter inn et beløp, og så kan du se denne kampen pluss flere andre frea årets Championship-sesong.

Du kan også se tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter fra hele året hvert eneste år.

Kampen starter klokken 17.30 på søndag. Lørdag kan du live streame den norske duellen mellom Alexander Tettey og Stefan Johansen når Fulham tar i mot Norwich.

Les mer om hvordan du kan streame fotball i Norge her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler