Avgjørelse på CL og EL-spill i Gruppe G

Porto – RB Leipzig
Estádio do Dragão
Onsdag klokken 20.45

I Gruppe G er det Besiktas som er lederen med 3 seiere på like mange kamper. Under har vi RB Leipzig med 4 poeng og Porto med 3 poeng. Nederst har vi Monaco med 1 poeng.

Gruppe G

Besiktas møter Monaco på onsdag og det er ikke til å legge skjul på at Besiktas som vant 1 – 2 på bortebane mot Monaco er favoritter nå. Det skal med andre ord være tre nye poeng til Besiktas som da vil styrke sin gruppeledelse.

Mellom Porto og RB Leipzig er det derimot mer åpent. Leipzig vant forrige kamp mot Porto 3 – 2 i en kamp som ble avgjort før pause. En seier til RB Leipzig vil gjøre det vanskelig for Porto å hente inn ledelsen mot Monaco og Besiktas i de etterfølgende kampene, og det samme vil være tilfelle for RB Leipzig om Porto tar tre poeng på hjemmebane på onsdag.

Porto – RB Leipzig

Lagene har kun et tidligere møte og det endte som nevnt 3 – 2 med hjemmeseier for RB Leipzig. Vertene og Willi Orban tok ledelsen etter 8 minutter, mens utligningen kom fra Vincent Aboubakar 18 minutter inn i kampen. Emil Forsberg og Jean-Kévin Augustin fortsatte med 2 – 1 og 3 – 1 etter 38 og 41 minutter, før Iván Marcano satte kampens siste mål 3 – 2 i det 44. minutt.

Porto

Porto er suverene i Primeira Liga og har formen 9 – 1 – 0. De er laget som både scorer mest og slipper inn færrest mål og har 28 – 4 i målforskjell. Også fjorårsesongen ble gjennomført overbevisende og Porto gikk 30 kamper på rad uten tap. Men, med 10 uavgjort holdt det til 2. plass bak Benfica. Sammenlignet med denne sesongen tyder ting på at Porto virkelig har høynet formen ytterligere.

På hjemmebane har de vunnet alle 5 kampene og med hjelp fra Vincent Aboubakar, Moussa Marega og Yacine Brahimi har de så langt 21 scoringer på disse kampene og kun sluppet inn 3.

RB Leipzig

RB Leipzig avsluttet forige sesong av Bundesliga med formen 20 – 7 – 7 og en 2. plass. I inneværende sesong må de finne seg i å ligge 1 poeng bak Borussia Dortmund og 4 poeng bak Bayern Munchen. Formen hittil er 6 – 1 – 3 og de har scoret 16 mål og sluppet inn 12.

Alle tapene kommer fra spill på bortebane hvor de har formen 3 – 0 – 3 og har kun scoret 7, mens de har sluppet inn 8.

Porto – RB Leipzig odds

Porto er så vidt favoritter hos de norske bookmakerne og det gir deg høy odds på dine spill. For å få den beste oddsen på Porto – RB Leipzig trenger du en spillerkonto på bet365. Den ordner du på tre enkle trinn slik:

Hans Nielsen

248 Artikler