Jevnt oppgjør mellom topp og bunn?

Besiktas – Monaco
Vodafone Arena
Onsdag klokken 18.00

Monaco har hatt tøffe utfordringer i Gruppe G, med kun ett poeng på tre kamper ligger de sist. Men, det er ikke mer enn 2 poeng opp til Europaligaplass og 3 poeng til videre spill i Champions League. Da trengs det full pott for gjestene på Vodafone Arena onsdag kveld. Monaco skal være motivert av at sjansen for videre spill i både CL og EL er tilstede.

Besiktas – Monaco

Etter 30 minutter tok Monaco ledelsen 1 – 0 på Stade Louis II etter en scoring av Radamel Falcao. Ledelsen holdt ikke mer enn 4 minutter, når Cenk Tosun utlignet. Kampen ble avgjort i 2. omgang etter drøye 10 minutters spill. Igjen var det Tosun som var sist på ballen.

Tosun er sammen med Ryan Babel Besiktas mestscorende spillere og har på 9 kamper satt 7 mål til sammen i tyrkisk Super Liga. Det trenger ikke være veldig overbevisende, for Monaco har Radamel Falcao som har scoret 13 mål på 9 kamper for Monaco i Ligue 1 og er med det ligaens mestscorende spiller.

Besiktas

Etter 10 kamper står Besiktas på tredje plass med formen 5 – 3 – 2. Over dem finner vi Istanbul Basaksehir og Galatasaray. Sammenlignet med forrige sesong ligger Besiktas etter, da endte sesongen på 1. plass med formen 23 – 8 – 3. På hjemmebane i år er de ubeseiret på 5 kamper. Hjemme på vodafone Arena har de scoret 9 mål og sluppet inn 5.

Monaco

På 2. plass i Ligue 1 finner vi Monaco med formen 8 – 1 – 2. På bortebane har de 4 – 0 – 2. Selv om Besiktas vant forrige møte på bortebane og nå får fordel av å spille hjemme skal Monaco kunne gi de en god utfordring. På 6 bortekamper har de scoret 13 mål og sluppet inn 8 scoringer. Det gjør Monaco til det mestscorende franske laget på bortebane.

Odds på Besiktas – Monaco

Selv om det er et stykke mellom Besiktas og Monaco på tabellen i Gruppe G er det en kamp som skal kunne gi veldig god underholdning. Besiktas er så godt som garantert videre spill i Champions League, men Monaco har en liten sjanse til å gå videre i Mesterligaen eller Europaligaen. Men, da må det klaffe. For å plassere bets med den beste oddsen på Besiktas – Monaco trenger du en spillerkonto på Unibet. Det fikser du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler