Tre enkle poeng for Hannover

Hannover – Stuttgart
HDI-Arena
Fredag klokken 20.30

Både Hannover og Stuttgart spilte seg opp fra 2. Bundesliga, i 1. Bundesliga ser de derimot ut til å skille lag. Ytterligere distanse mellom lagene vil det også bli om Stuttgart går på sitt 7. bortetap på rad.

Hannover – Stuttgart

Stuttgart vant 2. Bunudesliga forrige sesong, 2 poeng foran Hannover. Men, begge møtene mellom lagene ble vunnet av Hannover. Tidligere har de også spilt sammen i 1. Bundesliga. Der er det Stuttgart som har trukket det lengste strået og står med 2 – 2 – 1 på de fem siste kampene.

Hannover 96

Hannover har etter 12 kamper spilt inn 18 poeng med formen 5 – 3 – 4. Med det har de en 8. plass med gode muligheter for avansement. Med tre poeng mot Stuttgart kan de klatre, det er nemlig ikke mer enn tre poeng opp til Borussia Mönchengladbach på 4. plass.

Med Martin Harnik som er på 7. plass over toppscorere i Bundesliga denne sesongen har de til nå klart å sikre seg 15 scoringer. At ting ikke fungerer optimalt i forsvaret kommer klart frem ved at de har sluppet like mange mål inn. På hjemmebane er de derimot hakket skarpere, her har de formen 3 – 1 – 1 og målforskjell på 8 – 4. Det gjør at de er en soleklar kandidat til å ta tre poeng mot Stuttgart.

Hannover 96 mangler 6 spillere og i løpet av de siste par rundene i Bundesliga har keeper Phillip Tschauner og forsvarsspiller Julian Korb gått ut med sykdom. De har nå stått over en runde hver, og det er ventet at begge skal være klare til kampstart mot Stuttgart. Forsvarsespilleren Waldemar Anton som også pleier å spille fra start har vært ute med kneskade, men er også ventet tilbake.

Stuttgart

Stuttgart er Bundesligaens nestbeste lag på hjemmebane og har kun målforskjell mellom seg og serieleder Bayern München. Men, Stuttgart er også ligaens dårligste bortelag og har tapt alle de seks bortekampene de har spilt. Tilsammen gir det de formen 5 – 1 – 6, og en plassering på 11. plass, 2 poeng under Hannover. Borte har de klart å score 3 mål, mens samtidig sluppet inn 13, noe som skal gi Hannover gode sjanser.

Stuttgart har også 6 spillere ute med skader, men her er ingen ventet tilbake med det første. Det betyr at Stuttgart må klare seg uten toppscorerne Chadrac Akolo og Daniel Ginczek, samt Dzenis Burnic i denne runden.

Live stream fotball

Det kan kanskje virke som rått parti i kampen mellom Hannover – Stuttgart, men det kan virkelig være en kamp som er verdt å få med seg på live fotballstream. For å få tilgang til Hannover – Stuttgart live stream, sammen med mange andre kamper fra Bundesliga trenger du bare ha en aktiv konto på bet365. Det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler