Kampen om tilværelsen

Freiburg – Hamburg
Schwarzwald-Stadion
Fredag klokken 20.30

Hamburg ser ut til å være det sterkeste laget i dette møtet, men det er bortebane de skal spille på, og det har ikke gåt veldig godt tidligere. Det betyr at Freiburg kan snike seg forbi både playoffstreken og Hamburg etter denne kampen.

Freiburg – Hamburg

I forrige møte spilte Hamburg 2 – 2 på hjemmebane, mens de gikk på et 1 – 0 bortetap på Schwarzwald-Stadion. Sesongen før var Freiburg i 2. Bundesliga, så vi må tilbake til 20014/15 sesongen for å finne flere fotballkamper mellom lagene. Denne sesongen endte begge kampene med uavgjort. Før dette spilte Hamburg igjen uavgjort på hjemmebane, men vant 0 – 3 på bortebane i 2013/14 sesongens første kamp mot Freiburg. Det gir formen 1 – 4 – 1 og understreker at det er to jevne lag som spiller på fredagens kamp som du kan se på live streaming.

Freiburg

Med 14 – 6 – 14 avsluttet Freiburg 2016/17 sesongen på 7. plass, kun 1 poeng bak Hertha Berlin som gikk videre til Europaligaen. Det står i sterk kontrast til dagens prestasjoner. Med 2 – 5 – 6 har de samlet sammen 11 poeng som gir de 9 poeng ledelse på Köln som ligger desidert nederst, og 3 poeng på Werder Bremen som er neste nedrykkskandidat. Ser vi oppover har vi Hamburg på neste med 13 poeng.

Hjemme står Freiburg med 2 – 4 – 1, og har kun vunnet over Hoffenheim og Mainz. Med et skadeskutt lag som mangler 7 spillere, hvor tre av dem er på A laget, deriblant toppscorer Florian Niederlechner, kan det bli tøft mot Hamburg.

Hamburg

4 – 1 – 8 gir et knepent overtak på Freiburg. Men, med 1 – 0 – 5 på bortebane ser det med et vanskeligere ut for Hamburg. Borteseieren kom på den første bortekampen i runde 2 mot Köln og det gir Hamburg 5 strake bortetap.

Når det gjelder skader, sliter også Hamburg. Ingen av toppscorerne er ute, men når de to toppscorerne kun har to mål hver kan det være bittert å mangle tre av 10 spillere som har scoret. Kanskje spesielt når det mangler 4 av spillerne fra A laget før dette møtet. Spillerne som står over er Nicolai Muller som kun fikk en kamp for Hamburg før han ble skadet. I tillegg er midtbanespillerne Walace og Albin Ekdal ute, og det samme er angrepsspiller Andre Hahn.

Se fotball på live stream

Kampen mellom Freiburg – Hamburg ser du på live stream, og det er Freiburg som er favoritter hos bookmakeren bet365. Seier til Freiburg gir 2,40 i odds, uavgjort 3,25, mens Hamburg oddsen er på 3,10. For å plassere dine bets på Freiburg – Hamburg og se kampen på live stream trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler