Live stream Borussia Dortmund – Schalke 04

Borussia Dortmund – Schalke 04
Signal Iduna Park
Lørdag klokken 15.30

Det er over 92 år siden første kamp mellom Borussia Dortmund – Schalke 04 ble spilt. Den gang vant Schalke 4 – 2. Nå står det mye på spill i en Bundesliga runde hvor det er hele 4 lag, deriblant Borussia Dortmund, som kan ta over Schalke 04s andreplass på tabellen.

Revierderby

De tre siste møtene har endt uavgjort mellom Borussia og Schalke, og på Signal Iduna Park har ikke Schalke vunnet siden 2012. Formen på oppgjørene siden den gang er 3 – 4 – 3, noe som tyder på at det ofte blir jevnt utfall i Revierderbyet.

Borussia Dortmund

Med en tredjedel av sesongen spilt har Borrusia plassert seg på en 5. plass, 3 poeng under Schalke. Sesongstarten gikk godt, men på de fem siste kampene har det endt med fire tap og en uavgjort. Legger vi til den gode starten viser Borrusia Dortmunds form 6 – 3 – 3.

Om den dårlige formen skyldes fokus på Champions League er vanskelig å se, for her har de to uavgjort og tre tap etter fem runder og har kun målforskjell å støtte seg på for videre spille i Europaligaen.

Noe av den sviktende formen kan nok tilskrives skader, Borussia Dortmund mangler nemlig 3 spillere på førstelaget og 8 totalt. I løpet av november har hele 4 spillere blitt skadet, det er noe som merkes, selv om Sokratis skal være klar til lørdagens kamp etter å ha vært ute etter ribbeinsbrudd. På førstelaget mangler fortsatt midtbanespiller Sebasitan Rode, samt forsvarsespillerne Erik Durm og Lukasz Piszczek.

Schalke 04

For Schalkes del gjelder det å klamre seg til 2. plassen på tabellen, for utfordrere finnes det nok av. Med formen 7 – 2 – 3, og ingen tap på de siste 6 kampene viser de likevel at det er en fortjent plassering. Noe Schalke stikker seg ut ved, er at de er eneste laget som har under 20 scoringer blandt de 6 beste lagene i Bundesliga, med 10 mål mot seg klarer de som regel å komme ut på topp. På bortebane har det endt med 3 seire og 2 tap så langt.

Schalke 04 mangler 4 spillere og det er nok spesielt Leon Goretzka som savnes av disse. Med 4 mål er han sammen med Guido Burgsteller Schalkes toppscorer. Pablo Insua er fortsatt ute, og nylig har også Nabil Bentaleb og Franco Di Santo gått ut med skader. Bentaleb har hittil signert 3 scoringer, mens Di Santo har et mål på samvittigheten.

Live stream Borussia Dortmund – Schalke 04

I kampen er det Borussia som er favoritter, men det er store muligheter for at dette kan bli en jevn kamp. Det gjør den ekstra bra å følge på live fotball streaming. For å få tilgang til Borussia Dortmund – Schalke live stream trenger du kun en aktiv spillerkonto på bet365, og det ordner du raskt ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler