Bayern Munchen tar i mot Mainz i Bundesliga

Bayern Munchen imponerte I Champions league I midtuken og skal denne helgen bryne seg hjemme mot Mainz I Bundesliga. Les mer og finn live stream til kampen her.

Etterlengtet opptur forrige serierunde

Mainz tok i mot Bayer Leverkusen på hjemmebane i den forrige runden av Bundesliga, og etter to tap på rad ble det endelig en seier for de rødkledde.

Sesongens første kamp endte med tap 0-1 hjemme for Hannover før Stuttgart ble for sterke på bortebane og vant 1-0.

Men så ble det 3-1 over Bayer Leverkusen på Opel Arena og sesongens første poeng var i boks. Målene bøe scoret av Dominik Kohr for Bayer Leverkusen og Yoshinori Muto, Abdau Diallo og Suat Serdar for Mainz.

Sesongens første tap

Bayern Munchen åpnet Bundesliga-sesongen oppskriftsmessig ved å vinne 3-1 hjemme mot Bayer Leverkusen og 0-2 borte mot Werder Bremen, men gikk på en smell i den forrige serierunden.

Hoffenheim og Håvard Nordtveit ble for sterke på bortebane for de regjerende mesterene og vant til slutt 2-0 etter to scoringer av spissen mark Uth.

Bayern Munchen

Det plasserer Bayern Munchen på sjetteplass så langt med seks poeng, syv plasser over Mainz som enn så lenge har 3 poeng etter sin éne seier.

Se vår liste over de 10 beste tyske fotballspillerene i historien.

Tidligere møter

Siden 1993/94 har de to lagene møttes totalt 22 ganger i de elleve sesongene Mainz har vært i den øverste divisjonen, og det er ikke overraskende Bayern Munchen som har statistikken på sin side.

Lørdagens hjemmelag har dratt hjem seieren i 15 av de totalt 22 oppgjørende mens Mainz har vunnet fire av dem. Kun tre har endt med uavgjort.

To av Mainz seire har kommet på bortebane, så man kan ikke avskrive dem helt i lørdagens oppgjør.

Skader og suspensjoner

Bayern Munchen har både Juan Bernat og David Alaba ute med henholdsvis en ankelskade og en kneskade i flere uker mens Franck Ribéry er usikker forann lørdagens kamp.

Mainz på sin side må klare seg uten Jannik Huth og Alexander Hack, mens både Yoshinori Muto, Dannt Latza, Phillipp Klement og Marin Sverko alle er usikre.

Allianz arena Munchen

Kampen spilles på Allianz Arena i Munchen som tar 75.000 tilskuere.

Hvordan live streamer du kampen?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler