Bayern Munchen – Bayer Leverkusen: Se Bundesliga med live stream

Bayern Munchen – Bayer Leverkusen
Allianz Arena, Fredag klokken 20.30

Endelig er det klart for ny sesong i tyske Bundesliga, og det er regjerende mester Bayern Munchen som starter sirkuset med hjemmekamp mot Bayer Leverkusen. Les deg opp på oppgjøret og finn ut hvordan du kan se kampen med live stream.

Les om hvordan du ser kampen med live stream nederst i artikkelen.

Bayern Munchen mest aktiv på overgangsmarkedet

Det har vært relativt stille på overgangsmarkedet i Bundesliga i forhold til de andre store ligaene i sommer, men Bayern Munchen har kommet styrket ut av det.

Ut har Medhi Benatia forsvunnet til Juventus, men andre veien har nå Kingsley Coman blitt kjøpt permanent av Bayern etter å ha vært på lån de to siste sesongene.

Niklas Süle og Corentin Tolisso er også to kvalitetsspillere som har kommet inn dørene på Allianz Arena fra henholdsvis Hoffenheim og Lyon.

Munchen-klubben har også henter James Rodriguez på et to års langt lån fra Real Madrid. Colombianeren som imponerte stort under verdensmesterskapet i fotball i 2014 har ikke fått sitt ønskede og ventede gjennombrudd i Real Madrid.

James Rodriguez Bayern

Real Madrid-spiller James Rodriguez er klar for to sesonger på lån i Bayern Munchen.

Bayern Munchen har også en opsjon på kjøp etter de to årene de kan benytte seg av om han finner tilbake til gamle høyder i Bundesliga.

Bayer Leverkusen har mister sin toppscorer fra forrige sesong, Javier Hernandes til West ham og Kyriakos Papadopoulos til Hamburg for 170 og 60 millioner kroner. Kun en markant overgang inn i stallen har det blitt så langt i form av Sven Bender fra Borussia Dortmund for rundt 140 millioner kroner.

Leverkusen kommer fra en skuffende sesong

Fra en sterk tredjeplass bak Bayern Munchen og Borussia Dortmund for to sesonger siden og kvalifikasjon til gruppespillet i Champions League ble det en heller skuffende sesong for Leverkusen i den forrige sesongen.

De endte til slutt på en tolvte plass, kun fem poeng over kvalifiseringsplassen og med kun halvparten av poengene til seriemester Bayern Munchen.

Og Bayern Munchen ble seriemester etter å lenge ha knivet om å lede ligaen med overraskelseslaget RB Leipzig.

Det ble til slitt en komfortabel seier med femten poeng til til Leipzig som havnet på andreplass. Borussia Dortmund tok tredjeplassen.

Må klare seg uten flere spillere

Arjen Robben og David Alaba skal være klar til den nye sesongen for Bayern Munchen, men flere andre nøkkelspillere rapporteres å ikke rekke kampen.

Jerome Boateng, Juan Bernat og den innleide superstjernen James Rodrigues er definitivt ute til åpningskampen på fredag.

Javi Martines og Thiago Alcantara er fortsatt usikker på om de rekker kampen mens det også er spørsmålstegn med førstekeeper og kaptein Manuel Neuer.

Også usikkerheter hos Leverkusen

Kevin Kampl og Julian Brandt er usikker på om de rekker åpningen, mens lars og Sven Bender har trent induviduelt denne uken. Men alle sammen kan rekke kampen, det vil vi først få svar på når det nærmer seg avspark.

Sven Bender Bayer LEverkusen

Sven Bender er ny hos Bayer Leverkusen forann sesongen men det er usikkert om han rekker åpningskampen

Bayern store favoritter

Bayern Munchen har ikke tapt en åpningskamp i Bundesliga på ni år. Åtte seire og en uavgjort mot Hamburg SV (2-2) i 2008 er fasiten.

I tillegg har hjemmelaget vunnet 32 av de 41 møtene mellom disse to lagene i Munchen. Kun tre er vunnet av gjestene mens seks har endt uavgjort.

Hvor spilles kampen?

Med Bayern Munchen som hjemmlag vil kampen bli spilt på Allianz Arena, en av de mest ikoniske stadionene i Europa.

Den ble bygget ny til verdensmesterskapet i fotball i Tyskland i 2006 og den huset da seks kamper, inkludert den ene semifinalen.

Før årets sesong var dette også hjemmebanen til den tradisjonsrike klubben 1860 Munchen, men etter deres nedrykk til den Bayerske regionalligaen ble leiekontrakten med eier Bayern Munchen terminert.

Stadionet har en kapasitet på 75.000, noe som gjør den til tysklands nest største og en av de største i Europa.

Se listen vår over de største stadionene i verden og Europa her.

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski var Bayern Munchens toppscorer i Bundesliga forrige sesong med 30 mål.

Hvordan kan du se kampen?

Enn så lenge er det fortsatt ingen som har kjøpt rettighetene til å sende årets sesong av Bundesliga på tv i Norge.

Ønsker du å se Bundesliga er det beste alternativet å bruke bet365.com sin live streaming-tjeneste. Det er en tjeneste som ikke koster noe ekstra om man har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har et disponibelt beløp eller har palssert et bet de siste 24 timer.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365.com men ønsker å se Bundesliga i Norge følger du denne enkle prosedyren:

Dette er en enkel og billig måte å få sett Bundesliga på lovlig og med god kvalitet. Man kan også se Ligue 1, Eredivisie og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom sesongen.

Om man er interessert i tennis, håndball, ishockey eller andre sporter er det store sjanser for at den kampen akkurat du ønsker å se er tilgjengelig på bet365 sin live streamings-tjeneste.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler