Fotballkanalens tabelltips for PostNord-ligaen 2018 avd. 1

NordicBet Oddsbonus

Årets avdeling 1 i 2. divisjon inneholder alt fra sovende storheter i norsk fotball til andrelagene til to av norsk fotballs fremste talentutviklere. Kun vinneren rykker opp til OBOS-ligaen, mens andreplassen skal ut i kvalifisering mot annenplassen i den andre gruppen. Vinneren her skal igjen spille playoff om spill i OBOS-ligaen med laget som havner på 14. plass her. Hele tre lag i avdelingen rykker ned til tredje divisjon.

Fredrikstad blir nok av mange sett på som den store favoritten i denne avdelingen, men den gamle giganten, ledet av tidligere landslagssjef Per Mathias Høgmo, skal få tøff konkurranse av lag som Elverum, Hønefoss og Moss.

Vi vil ha et tilsvarende tabelltips for PostNord-ligaens avdeling 2, og vi har også hatt tabelltips for OBOS-ligaen som var ferdig før den startet andre påskedag 2. april.

Odd 2 og Stabæk 2 tjuvstartet avdelingen med kamp allerede mandag 9. april, en kamp som endte 3-1 til hjemmelaget, men vi vil være ferdig med vårt tabelltips til offisiell sesongstart lørdag den 14. april.

Det vil bli spilt 26 serierunder frem til den 27. oktober, og vi vil da se hvor nær vi har vært med vårt tabelltips for en meget spennende sesong i PostNord-ligaens avdeling 1.

Har du fått med deg alle overgangene i 2. divisjon denne vinteren? Her får du en oversikt over alle bekreftede overganger i PostNord-ligaen, OBOS-ligaen og Eliteserien.

Trykk her for tabelltipset for avdeling 2.

Fotballkanalens tabelltips for PostNord-ligaen avdeling 1 2018:

-Klikk på klubbnavnet for utfyllende tips.

NordicBet Oddsbonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler