VM 2022: Kan Danmark slå Frankrike for tredje gang i år?

Frankrike og Danmark møtes for tredje gang i år, etter at Danmark vant begge Nations League-kampene. Nå bør de igjen vinne, for å være sikker på avansement til utslagsrundene. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Danskene kom til dette mesterskapet med enorm selvtillit og entusiasme, men første kamp mot Tunisia ble en gedigen skuffelse. Danmark var storfavoritter, men klarte aldri å komme skikkelig i gang, og kampen endte med et trist 0-0-resultat.

For Frankrike ble det en oppskriftsmessig seier mot Australia, og Didier Deschamps menn har allerede en halv fot i sluttrundene.

Mange øynet et nytt sjokkresultat i VM når Australia tok ledelsen i oppgjøret, men det ble raskt klart at Frankrike var en god del nummere for store for «the socceroos» når Frankrike ble varme i trøyene, og kampen endte til slutt med 4-1.

International - World Cup Grp. D

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Frankrike har dessverre lidd av en del forfall i forberedelsene til dette mesterskapet, der blant annet Karim Benzema og Lucas Hernandez mister hele VM på grunn av skader.

Når det kommer til den nåværende troppen så er Kingsley Coman definitivt utilgjengelig for startelleveren til dette oppgjøret, men Raphael Varane trener fredag, og vil trolig være å finne i startoppstillingen.

For Danmark og Kasper Hjulmand sin del er skaden til Thomas Delaney dessverre så alvorlig at han er ute resten av mesterskapet. Ellers er den danske troppen skadefri, og Delaney er trolig den eneste spilleren fra tirsdagens startoppstilling som ikke får en ny sjanse i kampen mot Frankrike.

Frankrike:

Lloris;
Pavard, Varane, Upamecano, T. Hernandez;
Tchouameni, Rabiot;
Dembele, Griezmann, Mbappe;
Giroud

Danmark:

Schmeichel;
Andersen, Christensen, Kjær;
Kristensen, Højbjerg, Eriksen, Mælhe;
Skov Olsen, Dolberg, Damsgaard

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 France 3 2 0 1 3 6
#2 Australia 3 2 0 1 -1 6
#3 Tunisia 3 1 1 1 0 4
#4 Denmark 3 0 1 2 -2 1

Spilltips: Frankrike vinner til slutt

Ja, Danmark har vunnet de to siste kampene mot Frankrike. Men VM er noe helt annet enn Nations League, og Frankrike er et mesterskapslag.

Frankrike så også veldig farlig ut mot Australia, og troppen er fortsatt spekket med klassespillere, ikke minst fremover på banen. Kylian Mbappe, Dembele og Griezmann, som imponerte stort i sin nye rolle som indreløper mot Australia. For å nevne noen.

Danmark taper utrolig sjelden fotballkamper, og når de taper er det sjelden med mer enn ett mål. Jeg tror ikke det blir særlig mange mål i dette oppgjøret heller.

Jeg går for et litt mer risky spill her, at det er uavgjort ved pause men at Frankrike vinner knepent til slutt. Det gjør jeg fordi jeg synes det er sannsynlig, og fordi ComeOn gir en veldig fin odds på 4.25 for at det skjer.

Et kampforløp der Danmark holder fortet til langt ut i kampen, men Frankrike vinner 1-0 eller 2-1 til slutt.

Spill på X/1 til pause/fulltid

Odds hos ComeOn:

4.25!👀

Flere odds på 1X2 hos våre samarbeidspartnere:

France vs Denmark Odds for HUB:
Kampen starter 26/11 17:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler