Se tyrkias vennskapskamp mot Albania med live stream

Tyrkia – Albania
Antalya Stadyumu
Mandag klokken 18.30

Mandag kveld møtes Tyrkia og Albania til vennskapskamp i fotball. Vi forteller deg hvordan du ser kampen med live stream.

Svært skuffende kvalifisering

Tyrkia er et land som allitd har forventinger om å konkurere om plass i Europa- og verdensmesterskapene, men kvalifiseringen til VM i Russland neste år var langt unna forventningene til tyrkiske fotballfans.

Vel og merke havnet Tyrkia i en tøff gruppe sammen med Island, Kroatia, Ukrraina, Finalnd og Kosovo, men fjerdeplassen de til slutt havnet på er det ingen i tyrkisk fotball som vil være bekjent med.

Tyrkia var med å kjempe om både førsteplass og direkteplass til VM og andreplassen som gir playoff, men de to siste gruppespillskampene avgjorde i stor del den skuffende plasseringen.

Tyrkia var bare to poeng bak Island da de to lagene møttes i Tyrkia i den nest siste kampen. Men en 0-3-seier til Island sørget for at håpet om VM var ute allerede før Finland ventet på bortebane i den siste kampen.

Den endte uavgjort 1-1, og Tyrkia havnet dermed til slutt på en fjerdeplass, hele syv poeng bak Island som tok førsteplassen, og fem poeng bak kroatia som havnet på andreplass.

Og den dårlige høsten har fortsatt for Tyrkia. Torsdag møtte de Romania til vennskapskamp på bortebane, en kamp de tapte fortjent 2-0.

Positiv kvalifisering for Albania

Om Tyrkia sin gruppe var tøff er det ingenting i forhold til hva Albania måtte prestere bedre enn for å eventuelt ta en første- eller andreplass. I gruppe med både Spania og Italia var VM-eventyret i teorien over før det var startet for Albania.

Men tredjeplass i gruppen, laget som kom nærmest Spania på første og Italia på tredje, var en god prestasjon fra den lille nasjonen. De tre andre lagene i gruppen var Israel, Makedonia og Liechtenstein.

Tidligere møter

Dette blir Albanias første vennskapskamp etter VM-kvalifiseringen, og det er den tiende gangen de to landene møtes. Det har endt med fire seire til Tyrkia, tre til Albania og to uavgjortkamper.

Vi må helt tilbake til 2005 for å finne forrige gang de to landene møttes, den gangen i kvalifiseringen til VM i Tyskalnd i 2006. Da vant Tyrkia begge oppgjørene, 2-0 hjemme og 0-1 borte.

Turan ikke med

Blant spillerene som ikke er med til vennskapskampen mandag er blant annet Barcelona-stjernen Arda Turan. I tillegg har Tyrkia heller ikke med spillere som Burak Yilmaz, Emre Belozoglu, Mehmet Topal og Hakan Balta.

For Albania sin del er erfarne spillere som Ansi Agolli, Jahmir Hyka og Migjen Basha ikke med, men flere debutanter er med i troppen og vil trolig få sjansen.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Bet365 vil sende kampen mellom Tyrkia og Albania på sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie gjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler