Se Spanias vennskapskamp mot VM-vertene Russland med live stream

Russland – Spania
Krestovsky stadion, St. Petersburg
Tirsdag klokken 19.45

Neste års VM-verter tar i kveld i mot Spania til treningskamp i St. Petersburg og ønsker å forbedre den dårlige formen de har hatt siden prøve-VM i sommer.

Rundspilt av Argentina

Russland har ikke behøvd å kvalifisere seg til neste års mesterskap da det er på hjemmebane, og har derfor kun spilt vennskapskamper de to siste årene utenom prøve-VM i sommer.

I helgen tok de i mot Argentina til vennskapskamp på hjemmebane, og til tross for at de ble rundtspilt i store deler av kampen slapp de unna med et 0-1-tap etter et sent Sergio Aguero-mål. Russerene har spilt ti landskamper i år og har bare vunnet tre av dem.

Vant greit over Costa Rica

Spania på sin side matte gjennom den vanlige kvalifiseringen men hadde ingen problemer med å kvalifisere seg til VM I nettop Russland. Spanjolene tapte kun poeng i én kamp, borte mot Italia.

I helgen spilte spanjolene sin første treningskamp etter kvalifiseringen og Costa Rica, som også er VM-klare, var gjester på La Rosaleda stadion i Malaga.

Det endte med en komfortabel seier til Spania etter at Jordi Alba, Alvaro Morata, to ganger David Silva og Andres Iniesta sørget for at det til slutt endte 5-0.

Flere uerfarne ansikter i troppen

Russland sin tropp består stort sett av hjemlige spillere, og kun Roman Neustädter fra Fenerbache og Konstantin Rausch fra FC Köln spiller utenfor den russiske toppserien.

Og der Russlands landslagssjef Stanislav Cherchesov stort sett har valgt de samme som han har gjort hele året er det flere ferske spillere med i Spanias landslagssjef Julen Lopeteguis utvalgte.

Troppen består blant annet av Alvaro Odriozola fra Real Sociedad, Saul Niguez fra atletico Madrid, Luis Alberto fra Lazio, Suso fra Milan og Rodrigo fra Valencia. De fem spillerene har kun elleve landskamper til sammen.

Tidligere møter

De to landene har faktisk bare møtt hverandre ved fem tidligere anledninger, sist gang i semifinalen av EM i 2008 da Spania vant 3-0 før de også vant finalen 1-0 over Tyskland. Spania og Russland møttes også i gruppespillet det mesterskapet, da vant Spania 4-1.

Spania vant 1-0 da de møttes i gruppespillet tilbake i EM 2004, mens to vennskapskamper har endt med én seier til Spania og én uavgjort.

Hvor spilles kampen?

Krestovsky stadion St. Petersburg

Kampen spilles på den splitter nye Krestovsky stadion i St. Petersburg. Her skal det blant annet bli spilt semifinale i neste års verdensmesterskap. Stadionet fungerer også som hjemmebane til den russiske storklubben Zenit St. Petersburg.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Bet365 vil sende kampen mellom Russland og Spania på sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie gjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler